24/7 service: 0570 624 784

Storing melden
Nieuwsbrief
Storing melden

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Installatienummer

Je bericht

Bel mij terug

Naam of bedrijfsnaam

Telefoonnummer


Direct contact

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Ik wil graag

Omschrijving


Ontvang onze nieuwsbrief

Koeltechniek Overijssel

Invriezen, verkoelen of bevochtigen van een ruimte? Ofwel, bent u op zoek naar een geschikte oplossing betreft koeltechniek in Overijssel? PS Koeltechniek beschikt over de juiste kennis en vakkundigheid om u te helpen.

Koeltechniek Overijssel

Wilt u gebruik maken van koeltechniek in Overijssel? Dan is PS Koeltechniek de geschikte partner om u te voorzien van koeltechniek. Wij hebben ruime ervaring met het plaatsen van machines voor koudetechniek en energiebesparing. PS Koeltechniek biedt altijd oplossingen op maat in de vorm van een machine of installatie die past bij uw locatie. Op deze manier heeft u optimaal profijt van uw koeltechniek in Overijssel.

PS Koeltechniek Overijssel

Als deskundig bedrijf bieden wij vakkundige service aan op het gebied van koeltechniek. Voor het bewaren van uw specifieke producten zijn kennis en geavanceerde technieken nodig. Elk product moet op zijn eigen specifieke voorwaarden bewaard worden. Door dat te waarborgen, kunt u de kwaliteit van uw producten garanderen. Dit doen wij door onze maatwerk oplossingen tegen zo min mogelijk energieverbruik en een aanvaardbaar budget aan te bieden. Onze apparatuur en producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden stuk voor stuk geleverd met deze garantie.

Koelinstallaties

Heeft u koelinstallaties nodig voor uw producten? Wij bieden koelinstallaties op maat. Deze worden door PS Koeltechniek Overijssel zelf ontworpen en gebouwd, om zo het maximale rendement te kunnen behalen. Op basis van uw wensen ontwerpen wij uw koelinstallatie, zodat u compleet voorzien wordt van een totaaloplossing. Wij richten ons daarom bij koelinstallatie ook op energiebesparende slimme besturingssystemen, gebruiksvriendelijkheid, warmteterugwinning en onderhoud van de installaties.

Vriesinstallatie

Heeft u producten die ingevroren bewaard moeten worden? Geen enkel probleem, met de vriesinstallatie van PS Koeltechniek Overijssel kunnen we u voorzien van machines naar wens. Aan de hand van nauw overleg wordt de vriesinstallatie naar uw wensen ontworpen en ingesteld. Wij denken graag met u mee en streven naar hoogwaardig kwaliteit van onze installaties.

Klimaatkamers

In de industrie worden vaak klimaatkamers gebruikt voor het testen van producten onder invloed van een vastgesteld klimaat. De klimaatkamers van PS Koeltechniek zijn instelbaar in temperatuur en vochtigheid. Met deze kamers kunt u nauwkeurig werken. De klimaatkamer kunt u volledig naar wens instellen. Ook het formaat van uw klimaatkamer wordt volgens uw wensen gebouwd.

In contact met PS Koeltechniek Overijssel

Bent u op zoek naar oplossingen omtrent koeltechniek in Overijssel? PS Koeltechniek biedt koeltechniek maatwerkoplossingen door heel Nederland. Wij hebben oplossingen voor kantoren, kassen, horecapanden, gebouwen en zelfs scholen.

 

Ook voor airconditioning, luchtbehandelingen en warmtepompen om uw klimaat te beheersen kunt u terecht bij PS Koeltechniek. Heeft u nog vragen over onze diensten of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvende adviezen en informatie.

onze projecten

Oplossingen in de praktijk

G. Jansma Wijhe B.V.

Een vriescel met energiezuinige maatregelen voor de uitbreiding van de opslagcapaciteit...

Clondalkin Flexible Packaging – Vaassen

PS Koeltechniek heeft een installatie ontworpen waarmee een optimaal klimaat wordt gerealiseerd in de nieuwe snijhal...

Grolleman – Apeldoorn

PS Koeltechniek heeft de capaciteit van de bestaande NH3/CO2 koelinstallatie vergroot. Hierbij een energiezuinig ontwerp gerealiseerd...

Wil je meer weten over onze oplossingen?

Vrijblijvend kennismaken