Bel mij terug

  Naam of bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  Direct contact

   Naam of bedrijfsnaam

   E-mailadres

   Telefoon

   Ik wil graag

   Omschrijving

   [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

   Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

   captcha

   Ontvang onze nieuwsbrief

   Koeltechniek Overijssel

   Invriezen, verkoelen of bevochtigen van een ruimte? Ofwel, bent u op zoek naar een geschikte oplossing betreft koeltechniek in Overijssel? PS Koeltechniek beschikt over de juiste kennis en vakkundigheid om u te helpen.

   Koeltechniek Overijssel

   Wilt u gebruik maken van koeltechniek in Overijssel? Dan is PS Koeltechniek de geschikte partner om u te voorzien van koeltechniek. Wij hebben ruime ervaring met het plaatsen van machines voor koudetechniek en energiebesparing. PS Koeltechniek biedt altijd oplossingen op maat in de vorm van een machine of installatie die past bij uw locatie. Op deze manier heeft u optimaal profijt van uw koeltechniek in Overijssel.

   PS Koeltechniek Overijssel

   Als deskundig bedrijf bieden wij vakkundige service aan op het gebied van koeltechniek. Voor het bewaren van uw specifieke producten zijn kennis en geavanceerde technieken nodig. Elk product moet op zijn eigen specifieke voorwaarden bewaard worden. Door dat te waarborgen, kunt u de kwaliteit van uw producten garanderen. Dit doen wij door onze maatwerk oplossingen tegen zo min mogelijk energieverbruik en een aanvaardbaar budget aan te bieden. Onze apparatuur en producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden stuk voor stuk geleverd met deze garantie.

   Koelinstallaties

   Heeft u koelinstallaties nodig voor uw producten? Wij bieden koelinstallaties op maat. Deze worden door PS Koeltechniek Overijssel zelf ontworpen en gebouwd, om zo het maximale rendement te kunnen behalen. Op basis van uw wensen ontwerpen wij uw koelinstallatie, zodat u compleet voorzien wordt van een totaaloplossing. Wij richten ons daarom bij koelinstallatie ook op energiebesparende slimme besturingssystemen, gebruiksvriendelijkheid, warmteterugwinning en onderhoud van de installaties.

   Vriesinstallatie

   Heeft u producten die ingevroren bewaard moeten worden? Geen enkel probleem, met de vriesinstallatie van PS Koeltechniek Overijssel kunnen we u voorzien van machines naar wens. Aan de hand van nauw overleg wordt de vriesinstallatie naar uw wensen ontworpen en ingesteld. Wij denken graag met u mee en streven naar hoogwaardig kwaliteit van onze installaties.

   Klimaatkamers

   In de industrie worden vaak klimaatkamers gebruikt voor het testen van producten onder invloed van een vastgesteld klimaat. De klimaatkamers van PS Koeltechniek zijn instelbaar in temperatuur en vochtigheid. Met deze kamers kunt u nauwkeurig werken. De klimaatkamer kunt u volledig naar wens instellen. Ook het formaat van uw klimaatkamer wordt volgens uw wensen gebouwd.

   In contact met PS Koeltechniek Overijssel

   Bent u op zoek naar oplossingen omtrent koeltechniek in Overijssel? PS Koeltechniek biedt koeltechniek maatwerkoplossingen door heel Nederland. Wij hebben oplossingen voor kantoren, kassen, horecapanden, gebouwen en zelfs scholen.

    

   Ook voor airconditioning, luchtbehandelingen en warmtepompen om uw klimaat te beheersen kunt u terecht bij PS Koeltechniek. Heeft u nog vragen over onze diensten of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvende adviezen en informatie.

   onze projecten

   Oplossingen in de praktijk

   Liprovit B.V.

   De opdracht Voor een nieuwe fabriek om melkpoeder te maken is koud en warm proces water benodigd. Er moest een oplossing bedacht worden om warm water van ongeveer 80 graden te maken zonder hiervoor aardgas te gebruiken. Onze oplossing PS Koeltechniek heeft hiervoor een op maat gemaakte industriële warmtepomp geleverd van het vooruitstrevende merk Sabroe. Dit […]

   Scholle IPN Europe B.V.

   De opdracht PS Koeltechniek is gevraagd de bestaande waterkoelmachines en de pompinrichting te vervangen. Het gekoelde water wordt gebruikt om matrijzen en de hydrolische olie van de spuitgietmachines te koelen. Onze oplossing De pompinrichting is opgebouwd in een externe machinekamer en de pompen zijn dubbel uitgevoerd om een goede werking te garanderen. De waterkoelmachines zijn geleverd […]

   Rouveen Kaasspecialiteiten

   De opdracht Het plaatsten van een gecombineerde waterkoeler met warmtepomp. Onze oplossing Voor een nagenoeg gasloos en duurzaam productieproces van verschillende kaassoorten is in een nieuw gebouw van kaasfabriek Rouveen Kaasspecialiteiten een gecombineerde warmtepomp met waterkoeler van Sabroe Products Benelux geleverd. Bij dit project, is de combinatie van de warmtepomp en waterkoeler het unieke aan […]

   Wil je meer weten over onze oplossingen?

   Vrijblijvend kennismaken
   Chat openen
   Ben jij die Servicemonteur of Installatiemonteur koudetechniek die ons team in Deventer komt versterken? Stel je vragen of maak een afspraak!