Bel mij terug

  Naam of bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  Direct contact

   Naam of bedrijfsnaam

   E-mailadres

   Telefoon

   Ik wil graag

   Omschrijving

   [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

   Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

   captcha

   Ontvang onze nieuwsbrief

   Luchtbehandeling Almelo

   Bent u op zoek naar de juiste oplossing betreft luchtbehandeling in of rondom Almelo? Wij helpen graag met verschillende soorten van luchtbehandeling om, samen met u, tot een gezonde werk- of woonsituatie in of rondom Almelo te komen.

   Luchtbehandeling Almelo

   Men is vaak op zoek naar een manier om energie te besparen. Daarnaast vindt men het belangrijk om milieubewust bezig te zijn. Een luchtbehandelingsinstallatie helpt bij energiebesparing en is daarbij zeer milieuvriendelijk. Uiteraard zorgt het ook voor gezonde en frisse lucht binnen uw leef- en werkruimte. De oplossingen variëren van zeer eenvoudig tot zeer uitgebreid. Luchtbehandeling kan ingezet worden om te koelen, verwarmen, bevochtigen of ontvochtigen. Daarbij kan het dienen als ventilatie of filtering. Alle functies van luchtbehandeling zijn mogelijk, geheel afhankelijk van uw wensen, voorkeuren en eisen.

   Warmte terugwinningsinstallatie

   Een voorbeeld van een luchtbehandelingsinstallatie is een warmte terugwinningsinstallatie. Deze installatie maakt gebruik van de verse buitenlucht. Het wordt aangezogen en vervolgens opgewarmd of afgekoeld. De nieuwe lucht zal op de gewenste temperatuur de ruimte binnen geblazen worden. Zo bent u altijd voorzien van frisse lucht en kunt u genieten van een gezond klimaat.

   Luchtbehandeling wordt vaak toegepast op kantoren maar het wordt ook toegepast bij:

   • Horeca
   • Operatiekamers
   • Bedrijfshallen
   • Woningen
   • Hotels
   • Retail

   Een warmteterugwinningsinstallie wordt voornamelijk geplaatst in de vorm van een warmtepomp. Het is een vorm van luchtbehandeling dat vooral bedoeld is voor warm tap water, verwarming, vloerverwarming en luchtverwarming. Het is daarnaast een goede oplossing voor bedrijven die graag energie willen besparen en bij willen dragen aan een milieuvriendelijke omgeving.

   Warmtepompen

   Er zijn veel verschillende soorten warmtepompen, namelijk:

   • Kruisstroomwisselaar
   • Warmtewiel
   • Tegenstroomwisselaar
   • Koelerblok.

   De pomp kan helpen bij verwarming, bevochtiging of ontvochtiging. De daadwerkelijke techniek die gebruikt wordt, is zeer afhankelijk van de situatie.

   Wilt u meer informatie?

   Bent u op zoek naar een luchtbehandelingssysteem in Almelo? Dan kunt u bij PS Koeltechniek terecht. Wij bij PS Koeltechniek bieden u oplossingen op maat. PS Koeltechniek heeft een oplossingen voor gehele gebouwen, horecapanden, kassen, scholen en kantoren. Daarbij heeft PS Koeltechniek oplossingen voor persoonlijke leefsferen zoals uw woonomgeving. PS Koeltechniek installeert bijvoorbeeld luchtbehandelingsinstallaties in Almelo, Apeldoorn en Buizen. Ongeacht uw vestigingsplaats, wij staan voor u klaar. Wilt u graag meer informatie of vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

   onze projecten

   Oplossingen in de praktijk

   Liprovit B.V.

   De opdracht Voor een nieuwe fabriek om melkpoeder te maken is koud en warm proces water benodigd. Er moest een oplossing bedacht worden om warm water van ongeveer 80 graden te maken zonder hiervoor aardgas te gebruiken. Onze oplossing PS Koeltechniek heeft hiervoor een op maat gemaakte industriële warmtepomp geleverd van het vooruitstrevende merk Sabroe. Dit […]

   Scholle IPN Europe B.V.

   De opdracht PS Koeltechniek is gevraagd de bestaande waterkoelmachines en de pompinrichting te vervangen. Het gekoelde water wordt gebruikt om matrijzen en de hydrolische olie van de spuitgietmachines te koelen. Onze oplossing De pompinrichting is opgebouwd in een externe machinekamer en de pompen zijn dubbel uitgevoerd om een goede werking te garanderen. De waterkoelmachines zijn geleverd […]

   Rouveen Kaasspecialiteiten

   De opdracht Het plaatsten van een gecombineerde waterkoeler met warmtepomp. Onze oplossing Voor een nagenoeg gasloos en duurzaam productieproces van verschillende kaassoorten is in een nieuw gebouw van kaasfabriek Rouveen Kaasspecialiteiten een gecombineerde warmtepomp met waterkoeler van Sabroe Products Benelux geleverd. Bij dit project, is de combinatie van de warmtepomp en waterkoeler het unieke aan […]

   Wil je meer weten over onze oplossingen?

   Vrijblijvend kennismaken
   Chat openen
   Ben jij die Servicemonteur of Installatiemonteur koudetechniek die ons team in Deventer komt versterken? Stel je vragen of maak een afspraak!