Bel mij terug

  Naam of bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  Direct contact

   Naam of bedrijfsnaam

   E-mailadres

   Telefoon

   Ik wil graag

   Omschrijving

   [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

   Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

   captcha

   Ontvang onze nieuwsbrief

   Luchtbehandeling Amersfoort

   Luchtbehandeling is vaak milieuvriendelijk en bespaard veel energie. Wij helpen graag met verschillende soorten van luchtbehandeling om, samen met u, tot een gezonde werk- of woonsituatie te komen.

   Luchtbehandeling Amersfoort

   Luchtbehandeling is van essentieel voor de gezondheid. Het zorgt voor een schone en gezonde lucht. Daarnaast is het energiebesparend en milieuvriendelijk. Een luchtbehandelingsinstallatie varieert tot een zeer eenvoudige installatie tot een zeer uitgebreide installatie. Het kan ingezet worden om een ruimte te koelen of te verwarmen. Daarbij wordt het ook ingezet om te bevochtigen of juist ontvochtingen. Tot slot kan het een rol spelen bij de ventilatie en filtering. PS Koeltechniek stemt de luchtbehandeling af op uw wensen, voorkeuren en eisen.

   Warmte terugwinningsinstallatie

   Een vaak voorkomende oplossing op het gebied van luchtbehandeling is een warmte terugwinningsinstallatie. Een dergelijke installatie gebruikt aangezogen lucht om de verse buitenlucht op te warmen of af te koelen.

   Nieuwe aangezogen lucht zal op de gewenste temperatuur de ruimte binnen geblazen worden. Zo bent u altijd voorzien van schone en frisse lucht.

   Luchtbehandeling wordt vaak toegepast op kantoren maar het wordt ook toegepast bij:

   • Horeca
   • Operatiekamers
   • Bedrijfshallen
   • Woningen
   • Hotels
   • Retail

   Warmtepomp

   Een warmte terugwinningsinstallatie wordt voornamelijk geplaatst in de vorm van een warmtepomp. Het is een vorm van luchtbehandeling dat vooral bedoeld is voor warm tap water, verwarming, vloerverwarming en luchtverwarming. Dit is een goede oplossing voor bedrijven die zoeken naar een oplossing om energie te besparen. Er kan gekozen worden voor een warmtepomp met kruisstroomwisselaar, warmtewiel, tegenstroomwisselaar of koelerblok. Het soort warmtepomp is afhankelijk van de situatie. De pomp heeft als rol: verwarmen, bevochtigen of ontvochtigen.

   Meer informatie?

   Bent u op zoek naar een luchtbehandelingsinstallatie in Amersfoort? Dan kunt u bij PS Koeltechniek terecht. PS Koeltechniek biedt u een oplossing op maat. PS Koeltechniek heeft een oplossing voor gehele gebouwen, horecapanden, kassen, scholen en kantoren. Daarbij heeft PS Koeltechniek oplossingen voor persoonlijke leefsferen zoals uw woonomgeving.

   Ongeacht uw vestigingsplaats, wij staan voor u klaar. Wilt u graag meer informatie of vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

   onze projecten

   Oplossingen in de praktijk

   Liprovit B.V.

   De opdracht Voor een nieuwe fabriek om melkpoeder te maken is koud en warm proces water benodigd. Er moest een oplossing bedacht worden om warm water van ongeveer 80 graden te maken zonder hiervoor aardgas te gebruiken. Onze oplossing PS Koeltechniek heeft hiervoor een op maat gemaakte industriële warmtepomp geleverd van het vooruitstrevende merk Sabroe. Dit […]

   Scholle IPN Europe B.V.

   De opdracht PS Koeltechniek is gevraagd de bestaande waterkoelmachines en de pompinrichting te vervangen. Het gekoelde water wordt gebruikt om matrijzen en de hydrolische olie van de spuitgietmachines te koelen. Onze oplossing De pompinrichting is opgebouwd in een externe machinekamer en de pompen zijn dubbel uitgevoerd om een goede werking te garanderen. De waterkoelmachines zijn geleverd […]

   Rouveen Kaasspecialiteiten

   De opdracht Het plaatsten van een gecombineerde waterkoeler met warmtepomp. Onze oplossing Voor een nagenoeg gasloos en duurzaam productieproces van verschillende kaassoorten is in een nieuw gebouw van kaasfabriek Rouveen Kaasspecialiteiten een gecombineerde warmtepomp met waterkoeler van Sabroe Products Benelux geleverd. Bij dit project, is de combinatie van de warmtepomp en waterkoeler het unieke aan […]

   Wil je meer weten over onze oplossingen?

   Vrijblijvend kennismaken
   Chat openen
   Ben jij die Servicemonteur of Installatiemonteur koudetechniek die ons team in Deventer komt versterken? Stel je vragen of maak een afspraak!