24/7 service: 0570 624 784

Storing melden
Storing melden

  Naam of bedrijfsnaam

  E-mailadres

  Telefoon

  Installatienummer

  Je bericht

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  Bel mij terug

   Naam of bedrijfsnaam

   Telefoonnummer

   Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

   captcha

   Direct contact

    Naam of bedrijfsnaam

    E-mailadres

    Telefoon

    Ik wil graag

    Omschrijving

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

    Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

    captcha

    Ontvang onze nieuwsbrief

    Luchtbehandeling Apeldoorn

    Luchtbehandeling is vaak milieuvriendelijk en bespaard veel energie. Wij helpen graag met verschillende soorten van luchtbehandeling om, samen met u, tot een gezonde werk- of woonsituatie te komen.

    Luchtbehandeling in Apeldoorn

    Goede luchtbehandeling is vooral energiebesparend, milieuvriendelijk en zorgt voor een gezonde en frisse lucht binnen uw leef- en werkruimte. De oplossingen van onze luchtbehandelingsinstallatie variëren van zeer eenvoudig tot zeer uitgebreid. Luchtbehandeling kan ingezet worden om te koelen, verwarmen, bevochtigen of ontvochtigen. Daarbij kan het dienen als ventilatie of filtering. Alle functies van luchtbehandeling zijn mogelijk, geheel afhankelijk van uw wensen, voorkeuren en eisen.

    Warmte terugwinningsinstallatie

    Een voorbeeld van een luchtbehandelingsinstallatie is een warmte terugwinningsinstallatie. Deze vorm van luchtbehandeling gebruikt aangezogen lucht uit de ruimte om de verse buitenlucht op te warmen of af te koelen. Vervolgens zal deze nieuwe lucht weer op de gewenste temperatuur de ruimte binnen geblazen worden. Op deze wijze bent u altijd voorzien van frisse lucht en een gezond klimaat.

    Luchtbehandeling wordt vaak toegepast op kantoor maar het wordt ook toegepast bij:

    • Horeca
    • Operatiekamers
    • Bedrijfshallen
    • Woningen
    • Hotels
    • Retail

     

    Een warmte terugwinnings installatie wordt voornamelijk geplaatst in de vorm van een warmtepomp. Het is een vorm van luchtbehandeling dat vooral bedoeld is voor warm tap water, verwarming, vloerverwarming en luchtverwarming. Daarbij is het een goede oplossing voor bedrijven die graag energie willen besparen en bij willen dragen aan een milieu vriendelijke omgeving. Warmtepompen heb je in veel verschillende soorten. Zo kan er gekozen worden voor een warmtepomp met kruisstroomwisselaar, warmtewiel, tegensstroomwisselaar of koelerblok. De pomp kan helpen bij verwarming, bevochtiging of ontvochtiging. De daadwerkelijke techniek die gebruikt wordt is zeer afhankelijk van de situatie.

    Wilt u meer informatie?

    Bent u op zoek naar een luchtbehandelingssysteem? Dan kunt u bij PS Koeltechniek terecht. Wij bij PS Koeltechniek bieden u oplossingen op maat. PS Koeltechniek heeft een oplossing voor gehele gebouwen, horecapanden, kassen, scholen en kantoren. Daarbij heeft PS Koeltechniek oplossingen voor persoonlijke leefsferen zoals uw woonomgeving.

    PS Koeltechniek installeert bijvoorbeeld luchtbehandelingsinstallaties in Amersfoort, Apeldoorn en Buizen. Ongeacht uw vestigingsplaats, wij staan voor u klaar. Wilt u graag meer informatie of vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

    onze projecten

    Oplossingen in de praktijk

    Liprovit B.V.

    De opdracht Voor een nieuwe fabriek om melkpoeder te maken is koud en warm proces water benodigd. Er moest een oplossing bedacht worden om warm water van ongeveer 80 graden te maken zonder hiervoor aardgas te gebruiken. Onze oplossing PS Koeltechniek heeft hiervoor een op maat gemaakte industriële warmtepomp geleverd van het vooruitstrevende merk Sabroe. Dit […]

    Scholle IPN Europe B.V.

    De opdracht PS Koeltechniek is gevraagd de bestaande waterkoelmachines en de pompinrichting te vervangen. Het gekoelde water wordt gebruikt om matrijzen en de hydrolische olie van de spuitgietmachines te koelen. Onze oplossing De pompinrichting is opgebouwd in een externe machinekamer en de pompen zijn dubbel uitgevoerd om een goede werking te garanderen. De waterkoelmachines zijn geleverd […]

    Rouveen Kaasspecialiteiten

    De opdracht Het plaatsten van een gecombineerde waterkoeler met warmtepomp. Onze oplossing Voor een nagenoeg gasloos en duurzaam productieproces van verschillende kaassoorten is in een nieuw gebouw van kaasfabriek Rouveen Kaasspecialiteiten een gecombineerde warmtepomp met waterkoeler van Sabroe Products Benelux geleverd. Bij dit project, is de combinatie van de warmtepomp en waterkoeler het unieke aan […]

    Wil je meer weten over onze oplossingen?

    Vrijblijvend kennismaken
    Chat openen
    Ben jij die Servicemonteur of Installatiemonteur koudetechniek die ons team in Deventer komt versterken? Stel je vragen of maak een afspraak!