24/7 service: 0570 624 784

Storing melden
Storing melden

  Naam of bedrijfsnaam

  E-mailadres

  Telefoon

  Installatienummer

  Je bericht

  Bel mij terug

   Naam of bedrijfsnaam

   Telefoonnummer


   Direct contact

    Naam of bedrijfsnaam

    E-mailadres

    Telefoon

    Ik wil graag

    Omschrijving


    Ontvang onze nieuwsbrief

    Luchtbehandeling Arnhem

    Luchtbehandeling is vaak milieuvriendelijk en bespaard veel energie. Wij helpen graag met verschillende soorten van luchtbehandeling om, samen met u, tot een gezonde werk- of woonsituatie te komen.

    Luchtbehandeling Arnhem

    Goede luchtbehandeling is in eerste instantie van cruciaal belang voor de gezondheid. Daarbij is het energiebesparend en milieuvriendelijk. De oplossingen van onze luchtbehandelingsinstallaties variëren van zeer eenvoudig tot zeer uitgebreid. Het kan op allerlei manieren ingezet worden. Zo kan het ingezet worden om te koelen of te verwarmen. Maar ook om te bevochtigen of juist ontvochtigen. Tot slot kan het dienen als ventilatie of filtering. Alle functies van luchtbehandeling zijn mogelijk bij PS Koeltechniek. Wij stemmen de installatie af op uw wensen, voorkeuren en eisen.

    Warmte terugwinningsinstallatie

    Een veel voorkomende oplossing betreft luchtbehandeling is een warmte terugwinningsinstallatie. Hoe werkt het?

    Deze installatie gebruikt aangezogen lucht om de verse buitenlucht op te warmen of af te koelen. De nieuwe lucht zal op de gewenste temperatuur de ruimte binnen geblazen worden. Zo bent u altijd voorzien van schone en frisse lucht. Wij hebben diverse afgeronde projecten met betrekking tot luchtbehandeling en klimaatbeheersing. Luchtbehandeling wordt vaak toegepast op kantoren maar het wordt ook toegepast bij:

    • Horeca
    • Operatiekamers
    • Bedrijfshallen
    • Woningen
    • Hotels
    • Retail

    Warmtepomp

    Een warmte terugwinningsinstallatie wordt voornamelijk geplaatst in de vorm van een warmtepomp. Het is een vorm van luchtbehandeling dat vooral bedoeld is voor warm tap water, verwarming, vloerverwarming en luchtverwarming. Daarbij is het een goede oplossing voor bedrijven die graag energie willen besparen en bij willen dragen aan een milieu vriendelijke omgeving. Warmtepompen heb je in veel verschillende soorten. Zo kan er gekozen worden voor een warmtepomp met kruisstroomwisselaar, warmtewiel, tegenstroomwisselaar of koelerblok. De pomp kan helpen bij verwarming, bevochtiging of ontvochtiging. De daadwerkelijke techniek die gebruikt wordt is zeer afhankelijk van de situatie.

    Informatie luchtbehandeling Arnhem?

    Bent u op zoek naar een luchtbehandelingsinstallatie in Arnhem? Dan kunt u bij PS Koeltechniek terecht. PS Koeltechniek biedt u oplossing op maat. PS Koeltechniek heeft een oplossing voor gehele gebouwen, horecapanden, kassen, scholen en kantoren. Daarbij heeft PS Koeltechniek oplossingen voor persoonlijke leefsferen zoals uw woonomgeving.

     

    Ongeacht uw vestigingsplaats, wij staan voor u klaar. Wilt u graag meer informatie of vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

    onze projecten

    Oplossingen in de praktijk

    Liprovit B.V.

    De opdracht Voor een nieuwe fabriek om melkpoeder te maken is koud en warm proces water benodigd. Er moest een oplossing bedacht worden om warm water van ongeveer 80 graden te maken zonder hiervoor aardgas te gebruiken. Onze oplossing PS Koeltechniek heeft hiervoor een op maat gemaakte industriële warmtepomp geleverd van het vooruitstrevende merk Sabroe. Dit […]

    Scholle IPN Europe B.V.

    De opdracht PS Koeltechniek is gevraagd de bestaande waterkoelmachines en de pompinrichting te vervangen. Het gekoelde water wordt gebruikt om matrijzen en de hydrolische olie van de spuitgietmachines te koelen. Onze oplossing De pompinrichting is opgebouwd in een externe machinekamer en de pompen zijn dubbel uitgevoerd om een goede werking te garanderen. De waterkoelmachines zijn geleverd […]

    Rouveen Kaasspecialiteiten

    De opdracht Het plaatsten van een gecombineerde waterkoeler met warmtepomp. Onze oplossing Voor een nagenoeg gasloos en duurzaam productieproces van verschillende kaassoorten is in een nieuw gebouw van kaasfabriek Rouveen Kaasspecialiteiten een gecombineerde warmtepomp met waterkoeler van Sabroe Products Benelux geleverd. Bij dit project, is de combinatie van de warmtepomp en waterkoeler het unieke aan […]

    Wil je meer weten over onze oplossingen?

    Vrijblijvend kennismaken