Bel mij terug

  Naam of bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  Direct contact

   Naam of bedrijfsnaam

   E-mailadres

   Telefoon

   Ik wil graag

   Omschrijving

   [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

   Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

   captcha

   Ontvang onze nieuwsbrief

   Luchtbehandeling bedrijven

   Een gezonde, frisse wind door uw kantoor

   Luchtbehandeling bedrijven

   Een gezonde en frisse lucht binnen uw werkruimte is helaas niet vanzelfsprekend. Een luchtbehandeling installatie zorgt ervoor dat u leeft en werkt in gezonde en frisse lucht. Een goede luchtbehandeling kan de kosten drukken en is daarbij zeer milieuvriendelijk. Met een luchtbehandeling-installatie kan lucht gekoeld, verwarmd, bevochtigd of juist ontvochtigd worden. Daarnaast draagt het bij aan ventilatie en/of filtering van de lucht.

   Warmteterugwinningsinstallatie

   Veel van onze klanten kiezen voor een warmteterugwinningsinstallatie. Hierbij wordt verse lucht van buiten gebruikt om uw lucht op te warmen of juist af te koelen. De lucht wordt in de installatie opgewarmd of gekoeld. De verse lucht wordt op de gewenste temperatuur weer de ruimte in geblazen. Deze vorm van luchtbehandeling wordt voornamelijk toegepast in kantoren maar bijvoorbeeld ook in operatiekamers, bedrijfshallen en werkplaatsen.

   Maatwerk

   De kwaliteit van lucht is bepalend voor de gezondheid van u en uw medewerkers. Een frisse wind door uw kantoor? PS Koeltechniek bepaalt de passende luchtbehandeling installatie via maatwerk. Dat wil zeggen: wij bezoeken uw pand en bepalen op basis van de bevindingen welke methode het best bij uw wensen aansluit. We kijken naar de juiste filtering en ventilatie, maar bijvoorbeeld ook naar de luchtvochtigheid in een ruimte.

   Luchtbehandeling en meer

   Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van luchtbehandeling voor uw bedrijf? PS Koeltechniek zorgt altijd voor een oplossing die volledig op uw wensen is afgestemd. Wij werken door heel Nederland, dus in welke stad u ook woont: PS Koeltechniek is uw man! Naast voor luchtbehandeling, kunt u ons ook inschakelen voor de installatie van warmtepompen, airconditioning, koelinstallaties, vriesinstallaties en klimaatkamers. Vrijblijvend een offerte ontvangen of liever eerst meer informatie? Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord en kunnen voor elke oplossing passend advies geven.

   onze projecten

   Oplossingen in de praktijk

   Liprovit B.V.

   De opdracht Voor een nieuwe fabriek om melkpoeder te maken is koud en warm proces water benodigd. Er moest een oplossing bedacht worden om warm water van ongeveer 80 graden te maken zonder hiervoor aardgas te gebruiken. Onze oplossing PS Koeltechniek heeft hiervoor een op maat gemaakte industriële warmtepomp geleverd van het vooruitstrevende merk Sabroe. Dit […]

   Scholle IPN Europe B.V.

   De opdracht PS Koeltechniek is gevraagd de bestaande waterkoelmachines en de pompinrichting te vervangen. Het gekoelde water wordt gebruikt om matrijzen en de hydrolische olie van de spuitgietmachines te koelen. Onze oplossing De pompinrichting is opgebouwd in een externe machinekamer en de pompen zijn dubbel uitgevoerd om een goede werking te garanderen. De waterkoelmachines zijn geleverd […]

   Rouveen Kaasspecialiteiten

   De opdracht Het plaatsten van een gecombineerde waterkoeler met warmtepomp. Onze oplossing Voor een nagenoeg gasloos en duurzaam productieproces van verschillende kaassoorten is in een nieuw gebouw van kaasfabriek Rouveen Kaasspecialiteiten een gecombineerde warmtepomp met waterkoeler van Sabroe Products Benelux geleverd. Bij dit project, is de combinatie van de warmtepomp en waterkoeler het unieke aan […]

   Wil je meer weten over onze oplossingen?

   Vrijblijvend kennismaken
   Chat openen
   Ben jij die Servicemonteur of Installatiemonteur koudetechniek die ons team in Deventer komt versterken? Stel je vragen of maak een afspraak!