24/7 service: 0570 624 784

Storing melden
Storing melden

  Naam of bedrijfsnaam

  E-mailadres

  Telefoon

  Installatienummer

  Je bericht

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  Bel mij terug

   Naam of bedrijfsnaam

   Telefoonnummer

   Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

   captcha

   Direct contact

    Naam of bedrijfsnaam

    E-mailadres

    Telefoon

    Ik wil graag

    Omschrijving

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

    Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

    captcha

    Ontvang onze nieuwsbrief

    Luchtbehandeling Buizen

    Bent u op zoek naar de juiste oplossing betreft luchtbehandeling in of rondom Buizen? Wij helpen graag met verschillende soorten van luchtbehandeling om, samen met u, tot een gezonde werk- of woonsituatie in of rondom Buizen te komen.

    Luchtbehandeling Buizen

    Luchtbehandeling zorgt in eerste instantie uiteraard voor een gezonde en frisse lucht binnen uw leef- en werkruimte. Maar daarnaast is het kostenbesparend en milieuvriendelijk. De luchtbehandeling oplossingen zijn uiteenlopend. De oplossingen variëren van zeer eenvoudig tot zeer uitgebreid. Luchtbehandeling wordt ingezet om te koelen, verwarmen, bevochtigen of ontvochtigen. Daarnaast dient het voor ventilatie of filtering. Bij PS Koeltechniek zijn alle functie betreft luchtbehandeling mogelijk. Geheel afhankelijk van uw wensen, voorkeuren en eisen.

    Warmte terugwinningsinstallatie

    Een warmte terugwinningsinstallatie maakt gebruik van de verse buitenlucht. Het zuigt deze aan en warmt het op of koelt het af. De nieuwe schone lucht zal op de gewenste temperatuur de ruimte binnen geblazen worden.

    Op deze wijze bent u altijd voorzien van frisse lucht en een verzekerd van een gezond klimaat. Luchtbehandeling wordt onder anderen toegepast op kantoren, maar ook:

    • Horeca
    • Operatiekamers
    • Bedrijfshallen
    • Woningen
    • Hotels
    • Retail

    Een warmteterugwinningsinstallie wordt voornamelijk geplaatst in de vorm van een warmtepomp. Het is een vorm van luchtbehandeling dat vooral bedoeld is voor warm tap water, verwarming, vloerverwarming en luchtverwarming.

    onze projecten

    Oplossingen in de praktijk

    Liprovit B.V.

    De opdracht Voor een nieuwe fabriek om melkpoeder te maken is koud en warm proces water benodigd. Er moest een oplossing bedacht worden om warm water van ongeveer 80 graden te maken zonder hiervoor aardgas te gebruiken. Onze oplossing PS Koeltechniek heeft hiervoor een op maat gemaakte industriële warmtepomp geleverd van het vooruitstrevende merk Sabroe. Dit […]

    Scholle IPN Europe B.V.

    De opdracht PS Koeltechniek is gevraagd de bestaande waterkoelmachines en de pompinrichting te vervangen. Het gekoelde water wordt gebruikt om matrijzen en de hydrolische olie van de spuitgietmachines te koelen. Onze oplossing De pompinrichting is opgebouwd in een externe machinekamer en de pompen zijn dubbel uitgevoerd om een goede werking te garanderen. De waterkoelmachines zijn geleverd […]

    Rouveen Kaasspecialiteiten

    De opdracht Het plaatsten van een gecombineerde waterkoeler met warmtepomp. Onze oplossing Voor een nagenoeg gasloos en duurzaam productieproces van verschillende kaassoorten is in een nieuw gebouw van kaasfabriek Rouveen Kaasspecialiteiten een gecombineerde warmtepomp met waterkoeler van Sabroe Products Benelux geleverd. Bij dit project, is de combinatie van de warmtepomp en waterkoeler het unieke aan […]

    Wil je meer weten over onze oplossingen?

    Vrijblijvend kennismaken
    Chat openen
    Ben jij die Servicemonteur of Installatiemonteur koudetechniek die ons team in Deventer komt versterken? Stel je vragen of maak een afspraak!