Bel mij terug

  Naam of bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  Direct contact

   Naam of bedrijfsnaam

   E-mailadres

   Telefoon

   Ik wil graag

   Omschrijving

   [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

   Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

   captcha

   Ontvang onze nieuwsbrief

   Luchtbehandeling Deventer

   Een passende oplossing door PS Koeltechniek

   Luchtbehandeling Deventer

   De luchtkwaliteit in uw pand is van cruciaal belang voor de gezondheid van u en uw medewerkers of medebewoners. Het is bovendien milieuvriendelijk en u bespaart er een hoop energie mee. Op zoek naar luchtbehandeling in Deventer? Wij helpen graag met verschillende vormen van luchtbehandeling om – samen met u – een gezonde woon- en werksituatie werk te realiseren in en om Deventer.

   Warmte terugwinnen

   Warmteterugwinningsinstallatie is een veel voorkomende oplossing voor luchtbehandeling. Deze installatie gebruikt aangezogen lucht om de verse buitenlucht op te warmen of af te koelen. De nieuwe lucht zal op de gewenste temperatuur de ruimte worden binnengeblazen. Zo bent u altijd voorzien van schone en frisse lucht.

   Elke vorm van luchtbehandeling

   De oplossingen van onze luchtbehandelingsinstallaties variëren sterk in complexiteit. Luchtbehandeling kan op allerlei manieren worden ingezet. Luchtbehandeling koelt of verwarmt de ruimte, maar u kunt er ook de luchtvochtigheid mee sturen en de lucht wordt door het systeem gefilterd. PS Koeltechniek biedt elke vorm van luchtbehandeling. Wij stemmen de installatie af op uw wensen, eisen en voorkeuren.

   De voordelen van luchtbehandeling

   • Gezonde en frisse lucht in uw leef- en werkruimte
   • Energiebesparend
   • Milieuvriendelijk

   Waar luchtbehandeling?

   Luchtbehandeling wordt vaak toegepast op kantoren maar het wordt ook toegepast bij:

   • Horeca
   • Operatiekamers
   • Bedrijfshallen
   • Woningen
   • Hotels
   • Retail

   Meer informatie

   Bent u op zoek naar een luchtbehandelingsinstallatie in Deventer? PS Koeltechniek biedt altijd een oplossing op maat. Wij bieden oplossingen voor complete gebouwen, horecapanden, kassen, scholen en kantoren. Daarbij is er ook maatwerk voor uw woonomgeving. Wij staan – ongeacht uw vestigingsplaats – voor u klaar. Wilt u graag meer informatie of vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

   onze projecten

   Oplossingen in de praktijk

   Liprovit B.V.

   De opdracht Voor een nieuwe fabriek om melkpoeder te maken is koud en warm proces water benodigd. Er moest een oplossing bedacht worden om warm water van ongeveer 80 graden te maken zonder hiervoor aardgas te gebruiken. Onze oplossing PS Koeltechniek heeft hiervoor een op maat gemaakte industriële warmtepomp geleverd van het vooruitstrevende merk Sabroe. Dit […]

   Scholle IPN Europe B.V.

   De opdracht PS Koeltechniek is gevraagd de bestaande waterkoelmachines en de pompinrichting te vervangen. Het gekoelde water wordt gebruikt om matrijzen en de hydrolische olie van de spuitgietmachines te koelen. Onze oplossing De pompinrichting is opgebouwd in een externe machinekamer en de pompen zijn dubbel uitgevoerd om een goede werking te garanderen. De waterkoelmachines zijn geleverd […]

   Rouveen Kaasspecialiteiten

   De opdracht Het plaatsten van een gecombineerde waterkoeler met warmtepomp. Onze oplossing Voor een nagenoeg gasloos en duurzaam productieproces van verschillende kaassoorten is in een nieuw gebouw van kaasfabriek Rouveen Kaasspecialiteiten een gecombineerde warmtepomp met waterkoeler van Sabroe Products Benelux geleverd. Bij dit project, is de combinatie van de warmtepomp en waterkoeler het unieke aan […]

   Wil je meer weten over onze oplossingen?

   Vrijblijvend kennismaken
   Chat openen
   Ben jij die Servicemonteur of Installatiemonteur koudetechniek die ons team in Deventer komt versterken? Stel je vragen of maak een afspraak!