Bel mij terug

  Naam of bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  Direct contact

   Naam of bedrijfsnaam

   E-mailadres

   Telefoon

   Ik wil graag

   Omschrijving

   [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

   Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

   captcha

   Ontvang onze nieuwsbrief

   Luchtbehandeling Kampen

   Bent u op zoek naar de juiste oplossing betreft luchtbehandeling in of rondom Almelo? Wij helpen graag met verschillende soorten van luchtbehandeling om, samen met u, tot een gezonde werk- of woonsituatie in of rondom Almelo te komen.

   Luchtbehandeling Kampen

   De juiste luchtbehandeling is het belangrijkste onderdeel voor uw gezondheid. Waar zorgt de luchtbehandeling voor? Het zorgt voor een schone lucht, maar vooral een gezonde lucht in uw bedrijfspand of woning. Het is milieuvriendelijk en het bespaart de energiekosten.  Luchtbehandeling gebeurt door middel van luchtbehandelingsinstallaties. Deze installaties zijn er in diverse soorten en maten. PS Koeltechniek bepaald de passende luchtbehandelingsinstallatie doormiddel van naar uw bedrijfspand te kijken. Er zijn verschillende zaken die bepalen welke luchtbehandelingsinstallatie het beste bij uw situatie past. PS Koeltechniek bekijkt of uw ruimte bevochtigd moet worden of juist niet. Ook wordt er gekeken naar de ruimte, of deze verwarmd zou moeten worden of juist gekoeld. De juiste luchtbehandeling zorgt voor de juiste filtering en ventilatie. Voor een passende luchtbehandeling in Kampen of omgeving bent u bij PS Koeltechniek aan het juiste adres!

   Luchtbehandeling Kampen met een warmte terugwinningsinstallatie

   Wat u vaak terug ziet bij een luchtbehandeling is een warmte terugwinningsinstallatie. Maar wat doet een warmte terugwinningsinstallatie eigenlijk? Een warmte terugwinningsinstallatie zorgt ervoor dat de zuivere lucht van buitenaf in uw bedrijfspand of woning word gepompt. Een voordeel hier aan is dat de lucht zowel verwarmd als gekoeld kan worden. Op deze manier kunt u altijd de gewenste temperatuur in uw woning of pand creëren. Doormiddel van een warmte terugwinningsinstallatie kiest u voor de juiste temperatuur, schone lucht en uw gezondheid.

   Luchtbehandeling met een warmtepomp

   Bij een warmte terugwinningsinstallatie wordt er vaak gebruikt van een warmtepomp. De warmtepomp zorgt onder meer voor vloerverwarming, verwarming van de lucht en warm tapwater. Met een warmtepomp kunt u een stabiele temperatuur houden in uw bedrijfspand of woning. Dit zorgt voor een besparing in uw energieverbruik.  Warmtepompen zijn er in diverse soorten:

   • Warmtepomp met een tegenstroomwisselaar
   • Warmtepomp met een kruisstroomwisselaar
   • Warmtepomp met een koelerblok
   • Warmtepomp met een warmtewiel

   Afhankelijk van de situatie waarin er gebruik gemaakt gaat worden van een waterpomp, adviseert PS Koeltechniek over de beste waterpomp voor uw situatie. Wilt u uw ruimte verwarmen of juist verkoelen? Moet de ruimte bevochtigd worden of juist niet? Wij adviseren u graag.

    

   Wilt u meer weten over luchtbehandeling in Kampen?

   Heeft u vragen over luchtbehandeling in Kampen, en over de mogelijkheden voor u thuis of bij uw bedrijfspand? PS Koeltechniek komt graag in contact met u om u te informeren over luchtbehandeling. Wij diverse maatwerk oplossingen voor uw eigen woning, de horeca, kassen en medische omgevingen. Ps Koeltechniek staat 24 uur per dag – 7 dagen per week voor u klaar. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

   onze projecten

   Oplossingen in de praktijk

   Liprovit B.V.

   De opdracht Voor een nieuwe fabriek om melkpoeder te maken is koud en warm proces water benodigd. Er moest een oplossing bedacht worden om warm water van ongeveer 80 graden te maken zonder hiervoor aardgas te gebruiken. Onze oplossing PS Koeltechniek heeft hiervoor een op maat gemaakte industriële warmtepomp geleverd van het vooruitstrevende merk Sabroe. Dit […]

   Scholle IPN Europe B.V.

   De opdracht PS Koeltechniek is gevraagd de bestaande waterkoelmachines en de pompinrichting te vervangen. Het gekoelde water wordt gebruikt om matrijzen en de hydrolische olie van de spuitgietmachines te koelen. Onze oplossing De pompinrichting is opgebouwd in een externe machinekamer en de pompen zijn dubbel uitgevoerd om een goede werking te garanderen. De waterkoelmachines zijn geleverd […]

   Rouveen Kaasspecialiteiten

   De opdracht Het plaatsten van een gecombineerde waterkoeler met warmtepomp. Onze oplossing Voor een nagenoeg gasloos en duurzaam productieproces van verschillende kaassoorten is in een nieuw gebouw van kaasfabriek Rouveen Kaasspecialiteiten een gecombineerde warmtepomp met waterkoeler van Sabroe Products Benelux geleverd. Bij dit project, is de combinatie van de warmtepomp en waterkoeler het unieke aan […]

   Wil je meer weten over onze oplossingen?

   Vrijblijvend kennismaken
   Chat openen
   Ben jij die Servicemonteur of Installatiemonteur koudetechniek die ons team in Deventer komt versterken? Stel je vragen of maak een afspraak!