Bel mij terug

  Naam of bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  Direct contact

   Naam of bedrijfsnaam

   E-mailadres

   Telefoon

   Ik wil graag

   Omschrijving

   [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

   Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

   captcha

   Ontvang onze nieuwsbrief

   Luchtbehandeling kassen

   Verwarmen, verkoelen, ontvochtigen of bevochtigen van uw kas

   Luchtbehandeling kassen

   Luchtbehandeling in kassen toepassen? Door de lucht in uw kas aan te sturen, kunt u de groei van uw gewassen beïnvloeden en ziektes en gewasschade voorkomen. PS Koeltechniek levert diverse systemen om uw kas te bewaken en aan te sturen. Er zijn verschillende mogelijkheden om een voor u zo gunstig mogelijke luchtbehandelingsinstallatie te bouwen. Wij komen op locatie polshoogte nemen en geven persoonlijk advies.

   Warmteterugwinningsinstallatie

   Een warmteterugwinningsinstallatie gebruikt de aangezogen lucht uit de ruimte om de verse buitenlucht op te warmen of juist af te koelen. Op die manier wordt energie bespaard. De nieuwe lucht wordt op de gewenste temperatuur uw ruimte weer binnen geblazen. Zo bent u ten allen tijden verzekerd van een gezond klimaat in uw kas. Met een warmteterugwinningsinstallatie kunt u fors op uw energierekening besparen, omdat u in feite lucht hergebruikt. Meer weten of de voordelen en over de mogelijkheden voor u? Neem vrijblijvend contact met ons op.

   Maatwerk

   Een kas onderhouden is precisiewerk, dat weten we bij PS Koeltechniek als geen ander. Voordat wij aan de slag gaan bespreken we uw wensen en eisen zorgvuldig. Wij kunnen elk formaat kas onderhouden en werken uitsluitend met hoogwaardige materialen: op een zo zuinig mogelijke en milieubewuste manier. Luchtbehandelingsinstallaties zijn er van zeer eenvoudig tot zeer uitgebreid. Koelen, verwarmen, bevochtigen, ontvochtigen, filteren en ventileren. Al deze functies zijn afhankelijk van uw wensen en eisen.

   Luchtbehandeling kassen en meer

   Naast lucht- en klimaatbehandeling in kassen kunt u bij PS Koeltechniek ook terecht voor koelinstallaties, vriesinstallaties, klimaatkamers en warmtepompen. Niet alleen als u een kas bezit, maar voor elk bedrijf en elke markt. Wij bieden maatwerkoplossingen voor onder andere de horeca, woonhuizen, bedrijfshallen, kassen en de zorg. Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen? Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord en geven passend advies.

   onze projecten

   Oplossingen in de praktijk

   Liprovit B.V.

   De opdracht Voor een nieuwe fabriek om melkpoeder te maken is koud en warm proces water benodigd. Er moest een oplossing bedacht worden om warm water van ongeveer 80 graden te maken zonder hiervoor aardgas te gebruiken. Onze oplossing PS Koeltechniek heeft hiervoor een op maat gemaakte industriële warmtepomp geleverd van het vooruitstrevende merk Sabroe. Dit […]

   Scholle IPN Europe B.V.

   De opdracht PS Koeltechniek is gevraagd de bestaande waterkoelmachines en de pompinrichting te vervangen. Het gekoelde water wordt gebruikt om matrijzen en de hydrolische olie van de spuitgietmachines te koelen. Onze oplossing De pompinrichting is opgebouwd in een externe machinekamer en de pompen zijn dubbel uitgevoerd om een goede werking te garanderen. De waterkoelmachines zijn geleverd […]

   Rouveen Kaasspecialiteiten

   De opdracht Het plaatsten van een gecombineerde waterkoeler met warmtepomp. Onze oplossing Voor een nagenoeg gasloos en duurzaam productieproces van verschillende kaassoorten is in een nieuw gebouw van kaasfabriek Rouveen Kaasspecialiteiten een gecombineerde warmtepomp met waterkoeler van Sabroe Products Benelux geleverd. Bij dit project, is de combinatie van de warmtepomp en waterkoeler het unieke aan […]

   Wil je meer weten over onze oplossingen?

   Vrijblijvend kennismaken
   Chat openen
   Ben jij die Servicemonteur of Installatiemonteur koudetechniek die ons team in Deventer komt versterken? Stel je vragen of maak een afspraak!