Bel mij terug

  Naam of bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  Direct contact

   Naam of bedrijfsnaam

   E-mailadres

   Telefoon

   Ik wil graag

   Omschrijving

   [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

   Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

   captcha

   Ontvang onze nieuwsbrief

   Luchtbehandeling Lelystad

   Bent u op zoek naar de juiste oplossing betreft luchtbehandeling in Lelystad? Neem contact op met PS Koeltechniek. Luchtbehandeling is vaak milieuvriendelijk en bespaart veel energie.

   Luchtbehandeling Lelystad

   Bent u op zoek naar een betrouwbare partij die u een passende oplossing biedt betreft luchtbehandeling in Lelystad? PS Koeltechniek is werkzaam in heel Nederland en wij zijn er van overtuigd dat iedere uitdaging een passende oplossing heeft. Wij denken graag met u mee over de manier waarop u uw klimaatbeheersing regelt. Om uw leef-en werkruimte te voorzien van frisse en gezonde lucht.

   Luchtbehandeling – PS Koeltechniek

   Luchtbehandeling is passend indien u opzoek bent naar een oplossing die energiebesparend en milieuvriendelijk. De oplossingen van onze luchtbehandelingsinstallatie variëren van zeer eenvoudig tot zeer uitgebreid. Luchtbehandeling wordt ingezet om te koelen, verwarmen, bevochtigen of ontvochtigen. Daarbij kan het dienen als ventilatie of filtering.

   Wilt u meer informatie?

   Bent u op zoek naar een passende oplossing betreft luchtbehandeling in Lelystad? Dan kunt u bij PS Koeltechniek terecht. Wij bij PS Koeltechniek bieden u oplossingen op maat. PS Koeltechniek heeft een oplossing voor gehele gebouwen, horecapanden, kassen, scholen en kantoren.

   Daarbij heeft PS Koeltechniek oplossingen voor persoonlijke leefsferen zoals uw woonomgeving. PS Koeltechniek installeert luchtbehandelingsinstallaties in Lelystad, Apeldoorn en Buizen. Ongeacht uw vestigingsplaats, wij staan voor u klaar. Wilt u graag meer informatie of vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

   onze projecten

   Oplossingen in de praktijk

   Liprovit B.V.

   De opdracht Voor een nieuwe fabriek om melkpoeder te maken is koud en warm proces water benodigd. Er moest een oplossing bedacht worden om warm water van ongeveer 80 graden te maken zonder hiervoor aardgas te gebruiken. Onze oplossing PS Koeltechniek heeft hiervoor een op maat gemaakte industriële warmtepomp geleverd van het vooruitstrevende merk Sabroe. Dit […]

   Scholle IPN Europe B.V.

   De opdracht PS Koeltechniek is gevraagd de bestaande waterkoelmachines en de pompinrichting te vervangen. Het gekoelde water wordt gebruikt om matrijzen en de hydrolische olie van de spuitgietmachines te koelen. Onze oplossing De pompinrichting is opgebouwd in een externe machinekamer en de pompen zijn dubbel uitgevoerd om een goede werking te garanderen. De waterkoelmachines zijn geleverd […]

   Rouveen Kaasspecialiteiten

   De opdracht Het plaatsten van een gecombineerde waterkoeler met warmtepomp. Onze oplossing Voor een nagenoeg gasloos en duurzaam productieproces van verschillende kaassoorten is in een nieuw gebouw van kaasfabriek Rouveen Kaasspecialiteiten een gecombineerde warmtepomp met waterkoeler van Sabroe Products Benelux geleverd. Bij dit project, is de combinatie van de warmtepomp en waterkoeler het unieke aan […]

   Wil je meer weten over onze oplossingen?

   Vrijblijvend kennismaken
   Chat openen
   Ben jij die Servicemonteur of Installatiemonteur koudetechniek die ons team in Deventer komt versterken? Stel je vragen of maak een afspraak!