Bel mij terug

  Naam of bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  Direct contact

   Naam of bedrijfsnaam

   E-mailadres

   Telefoon

   Ik wil graag

   Omschrijving

   [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

   Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

   captcha

   Ontvang onze nieuwsbrief

   Luchtbehandeling Nijmegen

   Bent u op zoek naar de juiste oplossing betreft luchtbehandeling in of rondom Nijmegen? Wij helpen graag met verschillende soorten van luchtbehandeling om, samen met u, tot een gezonde werk- of woonsituatie in of rondom Nijmegen te komen.

   Luchtbehandeling Nijmegen

   Luchtbehandeling is van essentieel belang voor de gezondheid. Het zorgt namelijk voor een schone en gezonde lucht. Daarnaast is het milieuvriendelijk en energiebesparend. Er zijn verschillende luchtbehandelingsinstallaties mogelijk, van eenvoudig tot zeer uitgebreid. Afhankelijk van uw situatie wordt bekeken welke luchtbehandelingsinstallatie het meest passend is. Wilt u uw ruimte verwarmen of juist verkoelen? En wilt u uw ruimte bevochtigen of niet? Al deze factoren bepalen welke luchtbehandelingsinstallatie het meest passend is voor uw woon-of werkomgeving. Ten slotte zorgt een luchtbehandeling ook voor de juiste filtering en ventilatie van de ruimte. PS Koeltechniek regelt voor u de juiste luchtbehandeling, helemaal afgestemd op uw wensen, eisen en voorkeuren.

   Warmte terugwinningsinstallatie

   PS Koeltechniek heeft veel ervaring met warmte terugwinningsinstallaties. Deze manier van luchtbehandeling zorgt ervoor dat verse buitenlucht wordt aangezogen. Vervolgens wordt deze schone en verse buitenlucht afgekoeld of opgewarmd. Deze schone lucht wordt dan weer op de u gewenste temperatuur naar binnen geblazen. Dit zorgt voor ervoor dat u ten alle tijden schone en frisse lucht in uw woning of bedrijfspand heeft.

   Luchtbehandeling wordt vaak toegepast op kantoren maar het wordt ook toegepast bij:

   • Horeca
   • Woningen
   • Hotels
   • Retail
   • Operatiekamers
   • Bedrijfshallen

   Warmtepomp

   Als u bij uw luchtbehandeling in Nijmegen en omgeving kiest voor een warmte terugwinningsinstallatie, dan wordt deze meestal geplaatst in de vorm van een warmtepomp. Bij deze manier van luchtbehandeling is het doel vaak:

   • verwarming
   • luchtverwarming
   • warm tapwater
   • vloerverwarming

   Bij deze manier van luchtbehandeling wordt voornamelijk veel energie bespaard doordat u een constante temperatuur kunt aanhouden. Er zijn verschillende warmtepompen. U kunt kiezen tussen een waterpomp met kruisstroomwisselaar, een tegenstroomwisselaar, warmtewiel of een koelerblok. Deze warmtepomp zorgt ervoor dat uw ruimte ont- of bevochtigd wordt, of om uw ruimte te verwarmen. De beste soort waterpomp is geheel afhankelijk van de situatie en uw wensen. Wij informeren u dan ook graag over de mogelijkheden.

   Wilt u meer informatie over luchtbehandeling in Nijmegen?

   Wilt u meer weten over luchtbehandeling in Nijmegen? Dan bent u bij PS Koeltechniek aan het juiste adres! Wij bieden oplossingen op maat die geheel in overleg met u tot stand komen. Wij bieden oplossingen voor hele bedrijfspanden, scholen, kassen, horecagelegenheden maar ook voor uw eigen woonomgeving. Ongeacht uw vestigingsplaats, wij staan voor u klaar. Wilt u graag meer informatie of vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

   onze projecten

   Oplossingen in de praktijk

   Liprovit B.V.

   De opdracht Voor een nieuwe fabriek om melkpoeder te maken is koud en warm proces water benodigd. Er moest een oplossing bedacht worden om warm water van ongeveer 80 graden te maken zonder hiervoor aardgas te gebruiken. Onze oplossing PS Koeltechniek heeft hiervoor een op maat gemaakte industriële warmtepomp geleverd van het vooruitstrevende merk Sabroe. Dit […]

   Scholle IPN Europe B.V.

   De opdracht PS Koeltechniek is gevraagd de bestaande waterkoelmachines en de pompinrichting te vervangen. Het gekoelde water wordt gebruikt om matrijzen en de hydrolische olie van de spuitgietmachines te koelen. Onze oplossing De pompinrichting is opgebouwd in een externe machinekamer en de pompen zijn dubbel uitgevoerd om een goede werking te garanderen. De waterkoelmachines zijn geleverd […]

   Rouveen Kaasspecialiteiten

   De opdracht Het plaatsten van een gecombineerde waterkoeler met warmtepomp. Onze oplossing Voor een nagenoeg gasloos en duurzaam productieproces van verschillende kaassoorten is in een nieuw gebouw van kaasfabriek Rouveen Kaasspecialiteiten een gecombineerde warmtepomp met waterkoeler van Sabroe Products Benelux geleverd. Bij dit project, is de combinatie van de warmtepomp en waterkoeler het unieke aan […]

   Wil je meer weten over onze oplossingen?

   Vrijblijvend kennismaken
   Chat openen
   Ben jij die Servicemonteur of Installatiemonteur koudetechniek die ons team in Deventer komt versterken? Stel je vragen of maak een afspraak!