Bel mij terug

  Naam of bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  Direct contact

   Naam of bedrijfsnaam

   E-mailadres

   Telefoon

   Ik wil graag

   Omschrijving

   [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

   Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

   captcha

   Ontvang onze nieuwsbrief

   Luchtbehandeling Utrecht

   Bent u op zoek naar de juiste oplossing betreft luchtbehandeling in of rondom Utrecht? Wij helpen graag met verschillende soorten van luchtbehandeling om, samen met u, tot een gezonde werk- of woonsituatie in of rondom Utrecht te komen.

   Luchtbehandeling Utrecht – PS Koeltechniek

   Een goede luchtbehandeling is belangrijk voor uw gezondheid. Luchtbehandeling zorgt voor een gezonde en schone lucht in uw woning of bedrijfspand. Een andere mooie bijkomstigheid is dat het u bespaart in de energiekosten en dat het ook nog eens milieuvriendelijk is. Luchtbehandeling gebeurt door middel van luchtbehandelingsinstallaties. Deze zijn er in verschillende soorten en maten. PS Koeltechniek bekijkt uw bedrijfspand en bepaalt dan de meest passende luchtbehandelingsinstallatie. Er zijn verschillende zaken die bepalen welke luchtbehandelingsinstallatie het beste bij uw situatie past. Zo wordt er gekeken of uw ruimte bevochtigd moet worden of juist niet. Ook wordt bepaald of de ruimte gekoeld of juist verwarmd moet worden. Bovendien zorgt een goede luchtbehandeling voor goede ventilatie en filtering. Voor de juiste luchtbehandeling in Utrecht of omgeving bent u bij PS Koeltechniek aan het juiste adres!

    

   Luchtbehandeling Utrecht met een warmte terugwinningsinstallatie

   Bij luchtbehandeling wordt vaak gebruikt gemaakt van een warmte terugwinningsinstallatie. Bij een warmte terugwinningsinstallatie wordt er zuivere lucht van buiten in uw woning of bedrijfspand gepompt. Bovendien kan de lucht zowel verwarmd als gekoeld worden om op deze manier de gewenste temperatuur in uw pand te creëren. Met een warmte terugwinningsinstallatie zorgt u dus voor de juiste temperatuur en voor schone lucht, wat weer goed is voor uw gezondheid. In onder andere bedrijven en woningen wordt vaak gebruik gemaakt van luchtbehandeling door zo’n installatie, maar ook in:

   • De Horeca
   • Hotels
   • Operatiekamers
   • De retail
   • Bedrijfshallen

   Luchtbehandeling met een warmtepomp

   Een warmtepomp wordt vaak gebruikt bij een warmte terugwinningsinstallatie. Deze warmtepomp zorgt onder andere voor verwarming van de lucht, warm tapwater en vloerverwarming. Omdat u met een warmtepomp een stabiele temperatuur kunt houden in uw woning of bedrijfspand, zorgt dit voor een besparing in het energieverbruik. Warmtepompen zijn er in diverse soorten:

   • Warmtepomp met een kruisstroomwisselaar
   • Warmtepomp met een tegenstroomwisselaar
   • Warmtepomp met een warmtewiel
   • Warmtepomp met een koelerblok

   Afhankelijk van de situatie waarin er gebruik gemaakt gaat worden van een warmtepomp, kunnen wij u adviseren over de beste warmtepomp voor uw situatie. Wilt u uw ruimte verwarmen of juist verkoelen? Moet de ruimte bevochtigd worden of juist niet? Wij adviseren u graag.

   Wilt u meer weten over luchtbehandeling in Utrecht?

   Heeft u vragen over de mogelijkheden van luchtbehandeling in Utrecht? PS Koeltechniek komt graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken en u te informeren over luchtbehandeling. Wij bieden maatwerk oplossingen voor onder andere de horeca, uw eigen woning, bedrijfshallen, kassen en medische omgevingen. Wat uw woon- of werkomgeving ook is, PS Koeltechniek staat voor u klaar. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

   onze projecten

   Oplossingen in de praktijk

   Liprovit B.V.

   De opdracht Voor een nieuwe fabriek om melkpoeder te maken is koud en warm proces water benodigd. Er moest een oplossing bedacht worden om warm water van ongeveer 80 graden te maken zonder hiervoor aardgas te gebruiken. Onze oplossing PS Koeltechniek heeft hiervoor een op maat gemaakte industriële warmtepomp geleverd van het vooruitstrevende merk Sabroe. Dit […]

   Scholle IPN Europe B.V.

   De opdracht PS Koeltechniek is gevraagd de bestaande waterkoelmachines en de pompinrichting te vervangen. Het gekoelde water wordt gebruikt om matrijzen en de hydrolische olie van de spuitgietmachines te koelen. Onze oplossing De pompinrichting is opgebouwd in een externe machinekamer en de pompen zijn dubbel uitgevoerd om een goede werking te garanderen. De waterkoelmachines zijn geleverd […]

   Rouveen Kaasspecialiteiten

   De opdracht Het plaatsten van een gecombineerde waterkoeler met warmtepomp. Onze oplossing Voor een nagenoeg gasloos en duurzaam productieproces van verschillende kaassoorten is in een nieuw gebouw van kaasfabriek Rouveen Kaasspecialiteiten een gecombineerde warmtepomp met waterkoeler van Sabroe Products Benelux geleverd. Bij dit project, is de combinatie van de warmtepomp en waterkoeler het unieke aan […]

   Wil je meer weten over onze oplossingen?

   Vrijblijvend kennismaken
   Chat openen
   Ben jij die Servicemonteur of Installatiemonteur koudetechniek die ons team in Deventer komt versterken? Stel je vragen of maak een afspraak!