24/7 service: 0570 624 784

Storing melden
Storing melden

  Naam of bedrijfsnaam

  E-mailadres

  Telefoon

  Installatienummer

  Je bericht

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  Bel mij terug

   Naam of bedrijfsnaam

   Telefoonnummer

   Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

   captcha

   Direct contact

    Naam of bedrijfsnaam

    E-mailadres

    Telefoon

    Ik wil graag

    Omschrijving

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

    Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

    captcha

    Ontvang onze nieuwsbrief

    Luchtbehandeling Zwolle

    Bent u op zoek naar de juiste oplossing betreft luchtbehandeling in of rondom Zwolle? Wij helpen graag met verschillende soorten van luchtbehandeling om, samen met u, tot een gezonde werk- of woonsituatie in of rondom Zwolle te komen.

    Luchtbehandeling Zwolle

    Binnen uw leef- en werkruimte is schone en frisse lucht niet zo vanzelfsprekend en dat terwijl dit juist erg belangrijk is. Om een frisse en schone werkruimte te krijgen kunt u voor een luchtbehandelingsinstallatie kiezen. Deze zorgt voor voldoende frisse lucht in uw woon- of werkomgeving. De luchtbehandelingsinstallatie koelt, verwarmt, ontvochtigt of bevochtigt juist de lucht in uw ruimte. Daarna zorgt het voor goede ventilatie en filtering. Met de juiste luchtbehandeling bespaart u energie en bovendien is onze luchtbehandelingsinstallatie enorm milieuvriendelijk. Voor de juiste luchtbehandeling in Zwolle en omstreken bent u bij PS Koeltechniek aan het juiste adres. Wij passen onze luchtbehandelingsinstallaties geheel aan op uw voorkeuren.

    Warmte terugwinningsinstallatie

    Veel van onze klanten kiezen voor een warmte terugwininstallatie. Hierbij wordt (verse) lucht van buiten gebruikt om uw lucht op te warmen of juist af te koelen. U kunt zelf de gewenste temperatuur instellen.

    Veel kantoorgebouwen maken gebruik van deze vorm van luchtbehandeling, maar het kan ook worden toegepast bij:

    • Horeca
    • Woningen
    • Operatiekamers
    • Bedrijfshallen
    • Retail
    • Hotels

    Bent u benieuwd hoe wij onze luchtbehandeling systemen in de praktijk toepassen? Kijk dan eens bij onze projecten.

    Warmtepomp

    Bij een warmte terugwininstallatie wordt vaak gebruikt gemaakt van een warmtepomp. In Nederland is het niet altijd even warm. Deze luchtbehandelingsvorm is dan ook vooral bedoeld voor verwarmingen, warm tapwater, vloerverwarming en luchtverwarming. Bovendien wordt er met de warmtepomp veel energie bespaart. Zo kunt u als bedrijf ook nog een bijdrage leven aan het milieu. Binnen de warmtepompen zijn er verschillende soorten:

    • Kruisstroomwisselaar
    • Koelerblok
    • Warmtewiel
    • Tegenstroomwisselaar

     

    Wilt u meer informatie over luchtbehandeling in Zwolle?

    Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van luchtbehandeling in Zwolle en omstreken? PS Koeltechniek zorgt altijd voor een oplossing die volledig op uw wensen is afgestemd. Wij installeren luchtbehandeling installaties bijvoorbeeld bij kassen, scholen kantoren en horecapanden. Bovendien hebben wij oplossingen voor reguliere huishoudens. Wij werken door heel Nederland, dus in welke plaats u ook woont, PS Koeltechniek staat voor u klaar. Wilt u graag meer informatie of vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

    onze projecten

    Oplossingen in de praktijk

    Liprovit B.V.

    De opdracht Voor een nieuwe fabriek om melkpoeder te maken is koud en warm proces water benodigd. Er moest een oplossing bedacht worden om warm water van ongeveer 80 graden te maken zonder hiervoor aardgas te gebruiken. Onze oplossing PS Koeltechniek heeft hiervoor een op maat gemaakte industriële warmtepomp geleverd van het vooruitstrevende merk Sabroe. Dit […]

    Scholle IPN Europe B.V.

    De opdracht PS Koeltechniek is gevraagd de bestaande waterkoelmachines en de pompinrichting te vervangen. Het gekoelde water wordt gebruikt om matrijzen en de hydrolische olie van de spuitgietmachines te koelen. Onze oplossing De pompinrichting is opgebouwd in een externe machinekamer en de pompen zijn dubbel uitgevoerd om een goede werking te garanderen. De waterkoelmachines zijn geleverd […]

    Rouveen Kaasspecialiteiten

    De opdracht Het plaatsten van een gecombineerde waterkoeler met warmtepomp. Onze oplossing Voor een nagenoeg gasloos en duurzaam productieproces van verschillende kaassoorten is in een nieuw gebouw van kaasfabriek Rouveen Kaasspecialiteiten een gecombineerde warmtepomp met waterkoeler van Sabroe Products Benelux geleverd. Bij dit project, is de combinatie van de warmtepomp en waterkoeler het unieke aan […]

    Wil je meer weten over onze oplossingen?

    Vrijblijvend kennismaken
    Chat openen
    Ben jij die Servicemonteur of Installatiemonteur koudetechniek die ons team in Deventer komt versterken? Stel je vragen of maak een afspraak!