24/7 service: 0570 624 784

Storing melden
Storing melden

  Naam of bedrijfsnaam

  E-mailadres

  Telefoon

  Installatienummer

  Je bericht

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  Bel mij terug

   Naam of bedrijfsnaam

   Telefoonnummer

   Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

   captcha

   Direct contact

    Naam of bedrijfsnaam

    E-mailadres

    Telefoon

    Ik wil graag

    Omschrijving

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

    Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

    captcha

    Ontvang onze nieuwsbrief

    Warmtepomp Almere

    Warmtepomp Almere

    Een warmtepomp in Almere is een goede investering. Door een warmtepomp te gebruiken, verbruikt u veel minder tot geen gas. Dit is niet alleen goed voor het milieu, het is ook goed voor uw portemonnee. Doordat de overheid graag de gasconsumptie wil verminderen zijn er ook aantrekkelijke subsidies voor deze vorm van klimaatbeheersing. PS Koeltechniek kan vakkundig een passende warmtepomp Almere leveren en monteren.

    Juiste warmtepomp Almere voor u

    Momenteel zijn er drie soorten warmtepompen op de markt: de hybride warmtepomp, de elektrische warmtepomp en de ventilatie warmtepomp. De eerste variant, de hybride warmtepomp, werkt samen met uw hr-ketel. Het is dus geen vervanging van uw ketel, maar zorgt wel dat er een stuk minder gas wordt gas wordt verbruikt. Dit model is met name geschikt voor huizen met matige of slechte isolatie. Heeft u een goed geïsoleerd pand? Dan is de volledig elektrische warmtepomp een aantrekkelijke optie. Deze warmtepomp werkt namelijk zonder ketel en dus zonder gas. Als laatst is er de ventilatie warmtepomp. Hierbij wordt warmte gegenereerd uit ventilatielucht. Deze warmtepomp kan alleen worden toegepast in panden met een mechanische ventilatie. Welke warmtepomp Almere u ook neemt u verlaagt gegarandeerd uw CO2-uitstoot voor verwarming. De CO2-uitstoot vermindert met ongeveer 25 tot 50 procent en ook uw energierekening zal verlagen.

    Subsidie warmtepomp Almere

    Schaft u een warmtepomp in Almere aan? Dan krijgt u een subsidie, mits u voldoet aan de voorwaarden. Voor particulieren en zakelijke afnemers verschillen de voorwaarden. Om in aanmerking de komen voor een subsidie voor de warmtepomp moet u onder andere letten op de volgende zaken:

    • Het nominaal vermogen mag niet hoger zijn dan 70kW.
    • De warmtepomp moet op de apparatenlijst van de RVO staan en beschikken over een etiket met technische informatie.
    • De installatie moet door een deskundige installateur zijn uitgevoerd.

    De Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) is een meerjarige regeling die opende op 1 januari 2016 en loopt tot en met 31 december 2020. Warmtepomp in Almere aanschaffen? Vraag hier subsidie aan!

     

    Warmtepomp Almere en meer

    Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een warmtepomp in Almere? Of heeft u interesse in onze andere klimaatoplossingen zoals luchtbehandeling in Almere? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u en kijken naar de beste oplossing die overeenkomt met uw voorkeuren.

     

    onze projecten

    Oplossingen in de praktijk

    Liprovit B.V.

    De opdracht Voor een nieuwe fabriek om melkpoeder te maken is koud en warm proces water benodigd. Er moest een oplossing bedacht worden om warm water van ongeveer 80 graden te maken zonder hiervoor aardgas te gebruiken. Onze oplossing PS Koeltechniek heeft hiervoor een op maat gemaakte industriële warmtepomp geleverd van het vooruitstrevende merk Sabroe. Dit […]

    Scholle IPN Europe B.V.

    De opdracht PS Koeltechniek is gevraagd de bestaande waterkoelmachines en de pompinrichting te vervangen. Het gekoelde water wordt gebruikt om matrijzen en de hydrolische olie van de spuitgietmachines te koelen. Onze oplossing De pompinrichting is opgebouwd in een externe machinekamer en de pompen zijn dubbel uitgevoerd om een goede werking te garanderen. De waterkoelmachines zijn geleverd […]

    Rouveen Kaasspecialiteiten

    De opdracht Het plaatsten van een gecombineerde waterkoeler met warmtepomp. Onze oplossing Voor een nagenoeg gasloos en duurzaam productieproces van verschillende kaassoorten is in een nieuw gebouw van kaasfabriek Rouveen Kaasspecialiteiten een gecombineerde warmtepomp met waterkoeler van Sabroe Products Benelux geleverd. Bij dit project, is de combinatie van de warmtepomp en waterkoeler het unieke aan […]

    Wil je meer weten over onze oplossingen?

    Vrijblijvend kennismaken
    Chat openen
    Ben jij die Servicemonteur of Installatiemonteur koudetechniek die ons team in Deventer komt versterken? Stel je vragen of maak een afspraak!