Bel mij terug

  Naam of bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  Direct contact

   Naam of bedrijfsnaam

   E-mailadres

   Telefoon

   Ik wil graag

   Omschrijving

   [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

   Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

   captcha

   Ontvang onze nieuwsbrief

   Warmtepomp Apeldoorn

   Warmtepomp Apeldoorn

   Een warmtepomp levert warmte zonder gebruik van gas. Goede voor het milieu én voor uw portemonnee. Een oplossing die groeit in populariteit nu het minderen van gasgebruik stijgt. Een vorm van klimaatbeheersing waarop aantrekkelijke subsidies worden gegeven. Bent u op zoek naar een professionele warmtepomp in Apeldoorn? PS Koeltechniek kan eenvoudig en vakkundig de juiste warmtepomp leveren en plaatsen in Apeldoorn en omgeving. PS koeltechniek helpt u verder met klimaatbeheersing mede door middel van een warmtepomp Apeldoorn en omgeving.

   Verschillende modellen

   Warmtepompen zijn er in drie verschillende modellen. Zo is er de hybride warmtepomp, die uw hr-ketel niet vervangt maar ermee samenwerkt. U gebruikt dan nog wel gas, maar een stuk minder. Huizen met een matige of slechte isolatie kunnen voor dit model kiezen. Een volledig elektrische warmtepomp werkt wel zonder ketel en dus zonder gas. Deze optie is alleen mogelijk als uw pand goed geïsoleerd is. De derde optie is een ventilatie warmtepomp. Deze genereert warmte uit ventilatielucht en kan alleen worden toegepast in huizen met mechanische ventilatie. Elke warmtepomp is goed voor het klimaat omdat uw CO2-uitstoot voor verwarming daalt met zo’n 25 tot 50 procent, net als uw energierekening.

   Subsidie warmtepomp Apeldoorn

   Warmtepomp in Apeldoorn aanschaffen? Dan komt u in aanmerking voor subsidie, mits u aan de voorwaarden voldoet. Deze voorwaarden verschillen voor particulieren en zakelijke afnemers. Enkele zaken waar u op moet letten: op een losse lucht/lucht warmtepomp zit geen subsidie. Het nominaal vermogen mag niet meer dan 70 kW zijn. De warmtepomp dient ook op de apparatenlijst van de RVO te staan, een etiket met technische info te hebben en hij moet geïnstalleerd worden door een deskundige installateur. De ISDE is een meerjarige regeling die opende op 1 januari 2016 en loopt tot en met 31 december 2020. Warmtepomp in Apeldoorn aanschaffen? Vraag hier subsidie aan!

   Meer info over een warmtepomp in Apeldoorn?

   Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een warmtepomp in Apeldoorn? Of over andere klimaatoplossingen die PS Koeltechniek biedt? Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken en te bekijken welke oplossing het best past bij uw voorkeuren.

   onze projecten

   Oplossingen in de praktijk

   Liprovit B.V.

   De opdracht Voor een nieuwe fabriek om melkpoeder te maken is koud en warm proces water benodigd. Er moest een oplossing bedacht worden om warm water van ongeveer 80 graden te maken zonder hiervoor aardgas te gebruiken. Onze oplossing PS Koeltechniek heeft hiervoor een op maat gemaakte industriële warmtepomp geleverd van het vooruitstrevende merk Sabroe. Dit […]

   Scholle IPN Europe B.V.

   De opdracht PS Koeltechniek is gevraagd de bestaande waterkoelmachines en de pompinrichting te vervangen. Het gekoelde water wordt gebruikt om matrijzen en de hydrolische olie van de spuitgietmachines te koelen. Onze oplossing De pompinrichting is opgebouwd in een externe machinekamer en de pompen zijn dubbel uitgevoerd om een goede werking te garanderen. De waterkoelmachines zijn geleverd […]

   Rouveen Kaasspecialiteiten

   De opdracht Het plaatsten van een gecombineerde waterkoeler met warmtepomp. Onze oplossing Voor een nagenoeg gasloos en duurzaam productieproces van verschillende kaassoorten is in een nieuw gebouw van kaasfabriek Rouveen Kaasspecialiteiten een gecombineerde warmtepomp met waterkoeler van Sabroe Products Benelux geleverd. Bij dit project, is de combinatie van de warmtepomp en waterkoeler het unieke aan […]

   Wil je meer weten over onze oplossingen?

   Vrijblijvend kennismaken
   Chat openen
   Ben jij die Servicemonteur of Installatiemonteur koudetechniek die ons team in Deventer komt versterken? Stel je vragen of maak een afspraak!