Bel mij terug

  Naam of bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  Direct contact

   Naam of bedrijfsnaam

   E-mailadres

   Telefoon

   Ik wil graag

   Omschrijving

   [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

   Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

   captcha

   Ontvang onze nieuwsbrief

   Warmtepomp Groningen

   Voordelen warmtepomp Groningen

   Het plaatsen van een warmtepomp in Groningen brengt veel voordelen met zich mee. Een warmtepomp is niet alleen voordelig voor het milieu, het is ook nog eens veel voordeliger voor uw portemonnee. Een warmtepomp verbruikt namelijk weinig tot geen gas. Met een warmtepomp kunt u wel tot 50% besparen op uw gasverbruik. Maakt u gebruik van een CV-ketel? Dan is een warmtepomp naast uw CV-ketel zeker een aanrader. Ander bijkomend voordeel van de warmtepompen van PS Koeltechniek is dat wij verschillende soorten warmtepompen kunnen plaatsen. Hierdoor kunnen wij op iedere locatie een geschikte warmtepomp plaatsen.

   Elektrische warmtepomp

   Is uw pand goed geïsoleerd? Wilt u het gebruik van gas terugbrengen naar 0? Dan raden wij de elektrische warmtepomp aan. Deze warmtepomp vervangt de CV-ketel volledig. Onderaan de streep verbruikt u helemaal geen gas meer, gunstig voor het milieu en gunstig voor uw portemonnee.

   Hybride warmtepomp

   Is uw pand matig geïsoleerd? Dan raden wij een hybride warmtepomp aan. Deze warmtepomp vervangt de CV-ketel niet, maar verwarmt samen met de CV-ketel uw pand. Deze warmtepomp verwarmt niet volledig zonder gas, maar bespaart op jaarbasis wel veel gas door de aanvulling op de CV-ketel.

   Ventilatie warmtepomp

   Is er een mechanische ventilatie geïntegreerd in uw pand? Dan is een ventilatie warmtepomp de beste optie. Deze warmtepomp zet ventilatielucht om in warmte. Deze warmtepomp is enkel mogelijk als uw pand is voorzien van mechanische ventilatie.

   Subsidie warmtepomp Groningen

   Duurzame energie is tegenwoordig een hot item. Daarom kunnen gebruikers van een warmtepomp in Groningen in aanmerking komen voor subsidie. Voor deze subsidie moet u aan een aantal eisen voldoen. Er zit verschil tussen de eisen voor particulieren en bedrijven. Waar u rekening mee moet houden, zijn de voorwaarden van de ISDE (de regeling Investeringssubsidie Duurzame Energie). Deze regeling loopt in ieder geval tot en met 31 december 2020 en houdt het volgende in:

   • De warmtepomp mag een nominaal vermogen hebben van maximaal 70kW;
   • De warmtepomp moet op de apparatenlijst staan van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland;
   • De warmtepomp moet een etiket bevatten met technische informatie en dient geïnstalleerd te zijn door een deskundige.

   Meer klimaatbeheersing bij PS Koeltechniek

   Naast het installeren van een warmtepomp in Groningen doet PS Koeltechniek veel meer aan klimaatbeheersing. Wij kunnen voor u ook airconditioning installeren. Met onze airconditionings heeft u in de warme zomers altijd een koele werkplek of werkkamer in huis. Wilt u uw lucht zuiveren, ventileren of beheersen in temperatuur? Dan zijn de machines voor luchtbehandeling van PS Koeltechniek zeer geschikt voor u. Door de vele mogelijkheden heeft u altijd de meest frisse lucht in huis of op uw werk. Heeft u vragen over onze klimaatoplossingen of wilt u een warmtepomp in Groningen laten plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze experts staan u graag te woord en adviseren u over de mogelijkheden bij PS Koeltechniek.

   onze projecten

   Oplossingen in de praktijk

   Liprovit B.V.

   De opdracht Voor een nieuwe fabriek om melkpoeder te maken is koud en warm proces water benodigd. Er moest een oplossing bedacht worden om warm water van ongeveer 80 graden te maken zonder hiervoor aardgas te gebruiken. Onze oplossing PS Koeltechniek heeft hiervoor een op maat gemaakte industriële warmtepomp geleverd van het vooruitstrevende merk Sabroe. Dit […]

   Scholle IPN Europe B.V.

   De opdracht PS Koeltechniek is gevraagd de bestaande waterkoelmachines en de pompinrichting te vervangen. Het gekoelde water wordt gebruikt om matrijzen en de hydrolische olie van de spuitgietmachines te koelen. Onze oplossing De pompinrichting is opgebouwd in een externe machinekamer en de pompen zijn dubbel uitgevoerd om een goede werking te garanderen. De waterkoelmachines zijn geleverd […]

   Rouveen Kaasspecialiteiten

   De opdracht Het plaatsten van een gecombineerde waterkoeler met warmtepomp. Onze oplossing Voor een nagenoeg gasloos en duurzaam productieproces van verschillende kaassoorten is in een nieuw gebouw van kaasfabriek Rouveen Kaasspecialiteiten een gecombineerde warmtepomp met waterkoeler van Sabroe Products Benelux geleverd. Bij dit project, is de combinatie van de warmtepomp en waterkoeler het unieke aan […]

   Wil je meer weten over onze oplossingen?

   Vrijblijvend kennismaken
   Chat openen
   Ben jij die Servicemonteur of Installatiemonteur koudetechniek die ons team in Deventer komt versterken? Stel je vragen of maak een afspraak!