24/7 service: 0570 624 784

Storing melden
Storing melden

  Naam of bedrijfsnaam

  E-mailadres

  Telefoon

  Installatienummer

  Je bericht

  Bel mij terug

   Naam of bedrijfsnaam

   Telefoonnummer


   Direct contact

    Naam of bedrijfsnaam

    E-mailadres

    Telefoon

    Ik wil graag

    Omschrijving


    Ontvang onze nieuwsbrief

    Warmtepomp Nijmegen

    Warmtepomp Nijmegen

    Een warmtepomp zorgt voor verwarming: van uw huis en eventueel ook voor de toevoer van warm water. PS Koeltechniek is er ervaren partner voor het plaatsen van warmtepompen in Nijmegen en omgeving. Wat is het voordeel voor u? Een warmtepomp gebruikt stroom om warmte uit de lucht, bodem of het grondwater te halen en te verplaatsen naar de ruimte waar warmte gewenst is. Verwarming zonder gebruik te maken van gas. Goed voor het klimaat omdat uw CO2-uitstoot voor verwarming daalt met zo’n 25 tot 50 procent, een duurzaam alternatief voor bijvoorbeeld een combiketel. En ook uw energierekening gaat omlaag. Bent u op zoek naar een professionele warmtepomp in Nijmegen en omgeving? PS Koeltechniek kan eenvoudig en vakkundig de juiste warmtepomp voor u plaatsen.

    Van gas naar stroom

    Een gemiddeld huishouden in Nederland, waar een cv-ketel wordt gebruikt voor verwarming, sanitair en in de keuken, gebruikt ca. 1.500 m³ gas per jaar. Een warmtepomp wekt warmte op zonder dat hier gas aan te pas komt. U bespaart 25 tot 50 procent. Een duurzame oplossing voor het milieu en voor uw energierekening. Eén die vandaag de dag steeds populairder wordt nu de gaskraan landelijk verder wordt dichtgedraaid. Er zijn verschillende soorten warmtepompen, die ook elk op een andere manier werken:

    Hybride warmtepomp

    Een hybride warmtepomp is een aanvulling op uw ketel, geen vervanger. Hij werk samen met een hr-ketel, waardoor u wel gas bespaar maar niet volledig zonder kan. Deze oplossing is geschikt voor panden met matige isolatie.

    Elektrische warmtepomp

    Een volledig elektrische warmtepomp vervangt de hr-ketel. U verbruikt dan helemaal geen gas meer. Om deze oplossing te kunnen toepassen, moet uw pand wel goed geïsoleerd zijn.

    Ventilatie warmtepomp

    Dit model genereert warmte uit ventilatielucht en kan alleen worden toegepast in huizen met mechanische ventilatie.

    Subsidie warmtepomp Nijmegen

    Er is een aantrekkelijke subsidie op warmtepompen. Om in aanmerking te komen moet u wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet de warmtepomp deel uitmaken van een verwarmingstoestel. Op een losse lucht/lucht warmtepomp zit geen subsidie. Het nominaal vermogen mag niet meer dan 70 kW zijn. De warmtepomp dient ook op de apparatenlijst van de RVO te staan, een etiket met technische info te hebben en hij moet geïnstalleerd worden door een deskundige installateur. Afhankelijk van het model, kunt u €500 tot €2800 subsidie krijgen voor de aanschaf van een warmtepomp in Nijmegen. Kijk hier voor een overzicht van de subsidies.

    onze projecten

    Oplossingen in de praktijk

    Liprovit B.V.

    De opdracht Voor een nieuwe fabriek om melkpoeder te maken is koud en warm proces water benodigd. Er moest een oplossing bedacht worden om warm water van ongeveer 80 graden te maken zonder hiervoor aardgas te gebruiken. Onze oplossing PS Koeltechniek heeft hiervoor een op maat gemaakte industriële warmtepomp geleverd van het vooruitstrevende merk Sabroe. Dit […]

    Scholle IPN Europe B.V.

    De opdracht PS Koeltechniek is gevraagd de bestaande waterkoelmachines en de pompinrichting te vervangen. Het gekoelde water wordt gebruikt om matrijzen en de hydrolische olie van de spuitgietmachines te koelen. Onze oplossing De pompinrichting is opgebouwd in een externe machinekamer en de pompen zijn dubbel uitgevoerd om een goede werking te garanderen. De waterkoelmachines zijn geleverd […]

    Rouveen Kaasspecialiteiten

    De opdracht Het plaatsten van een gecombineerde waterkoeler met warmtepomp. Onze oplossing Voor een nagenoeg gasloos en duurzaam productieproces van verschillende kaassoorten is in een nieuw gebouw van kaasfabriek Rouveen Kaasspecialiteiten een gecombineerde warmtepomp met waterkoeler van Sabroe Products Benelux geleverd. Bij dit project, is de combinatie van de warmtepomp en waterkoeler het unieke aan […]

    Wil je meer weten over onze oplossingen?

    Vrijblijvend kennismaken