Bel mij terug

  Naam of bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  Direct contact

   Naam of bedrijfsnaam

   E-mailadres

   Telefoon

   Ik wil graag

   Omschrijving

   [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

   Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

   captcha

   Ontvang onze nieuwsbrief

   Warmtepomp Utrecht

   Warmtepomp Utrecht

   Voor een warmtepomp in Utrecht staat PS Koeltechniek voor u klaar. Met een warmtepomp krijgt u warmte zonder hiervoor gas te verbruiken. Laat u een warmtepomp in Utrecht plaatsen? Dan heeft u wellicht recht op subsidies. PS Koeltechniek voorziet u van een warmtepomp die bij u past en zorgt dat deze vakkundig geplaatst wordt. PS Koeltechniek helpt u met de installatie van klimaatbeheersing en warmtepomp Utrecht en omgeving.

   Voordelen warmtepomp Utrecht

   Een warmtepomp in Utrecht is voordelig voor zowel het milieu als uw energierekening. Bij een gemiddeld huishouden waar de cv-ketel voor zorgt wordt ongeveer 1500m³ gas per jaar verbruikt. Doordat de warmtepomp weinig tot geen gas gebruikt voor warmte bespaart u zo’n 25 tot 50 procent gas per jaar. Wilt u een warmtepomp in Utrecht aanleggen? Dan heeft u keuze uit diverse varianten. Zo heeft u een pomp die past bij uw wensen en de ruimte.

    

   Hybride warmtepomp

   Een hybride warmtepomp is een ideale oplossing voor een pand met een matige isolatie. Doordat de pomp samenwerkt met de hr-ketel bespaart u gas. De hybride pomp is geen warmtepomp die volledig zonder gas verwarmt. Deze variant vervangt de ketel niet, maar is een aanvulling.

   Elektrische warmtepomp

   Heeft u een goed geïsoleerd pand en wilt u verwarmen zonder gas te gebruiken? Dan kunt u overstappen op een elektrische warmtepomp. Dit is een volledige vervanging van de ketel.

   Ventilatie warmtepomp

   Als er een mechanische ventilatie aanwezig is in het pand is ook een ventilatie warmtepomp mogelijk. Met dit type pomp wordt ventilatielucht omgezet in warmte. Deze warmtepomp is enkel een mogelijkheid als er al een mechanische ventilatie aanwezig is.

   Subsidie warmtepomp Utrecht

   Een warmtepomp is beter voor het milieu dan een reguliere cv-ketel. Daarom zijn er voor een warmtepomp subsidies beschikbaar. Bij een warmtepomp in Utrecht komt u in aanmerking voor een subsidie, mits u aan de voorwaarden voldoet. De voorwaarden van particulieren en zakelijke afnemers verschillen. Tot en met 31 december 2020 loopt de meerjarige regeling Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE). Om in aanmerking te komen voor de ISDE moet u onder andere letten op de volgende zaken:

   • Het nominaal vermogen mag niet hoger zijn dan 70 kW.
   • De warmtepomp dient op de apparatenlijst van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) te staan, een etiket met technische informatie te hebben en geïnstalleerd te zijn door een deskundige.
   • Op een losse lucht en lucht warmtepomp zit geen subsidie.

    

   Klimaatbeheersing PS Koeltechniek

   PS Koeltechniek stopt niet bij een warmtepomp in Utrecht. Wij bieden diverse opties voor klimaatbeheersing, denk hierbij aan airconditioning, luchtbehandeling en natuurlijk warmtepompen. Om voor een veilige en gezonde werk- en woonomgeving te zorgen is het belangrijk om goede klimaatbeheersing te hebben. Met deze verschillende mogelijkheden leveren wij geschikte klimaatoplossingen voor iedere ruimte. Bent u benieuwd wat PS Koeltechniek voor u kan betekenen? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie.

   onze projecten

   Oplossingen in de praktijk

   Liprovit B.V.

   De opdracht Voor een nieuwe fabriek om melkpoeder te maken is koud en warm proces water benodigd. Er moest een oplossing bedacht worden om warm water van ongeveer 80 graden te maken zonder hiervoor aardgas te gebruiken. Onze oplossing PS Koeltechniek heeft hiervoor een op maat gemaakte industriële warmtepomp geleverd van het vooruitstrevende merk Sabroe. Dit […]

   Scholle IPN Europe B.V.

   De opdracht PS Koeltechniek is gevraagd de bestaande waterkoelmachines en de pompinrichting te vervangen. Het gekoelde water wordt gebruikt om matrijzen en de hydrolische olie van de spuitgietmachines te koelen. Onze oplossing De pompinrichting is opgebouwd in een externe machinekamer en de pompen zijn dubbel uitgevoerd om een goede werking te garanderen. De waterkoelmachines zijn geleverd […]

   Rouveen Kaasspecialiteiten

   De opdracht Het plaatsten van een gecombineerde waterkoeler met warmtepomp. Onze oplossing Voor een nagenoeg gasloos en duurzaam productieproces van verschillende kaassoorten is in een nieuw gebouw van kaasfabriek Rouveen Kaasspecialiteiten een gecombineerde warmtepomp met waterkoeler van Sabroe Products Benelux geleverd. Bij dit project, is de combinatie van de warmtepomp en waterkoeler het unieke aan […]

   Wil je meer weten over onze oplossingen?

   Vrijblijvend kennismaken
   Chat openen
   Ben jij die Servicemonteur of Installatiemonteur koudetechniek die ons team in Deventer komt versterken? Stel je vragen of maak een afspraak!