24/7 service: 0570 624 784

Storing melden
Storing melden

  Naam of bedrijfsnaam

  E-mailadres

  Telefoon

  Installatienummer

  Je bericht

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  Bel mij terug

   Naam of bedrijfsnaam

   Telefoonnummer

   Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

   captcha

   Direct contact

    Naam of bedrijfsnaam

    E-mailadres

    Telefoon

    Ik wil graag

    Omschrijving

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

    Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

    captcha

    Ontvang onze nieuwsbrief

    Warmtepomp Zwolle

    Warmtepomp Zwolle

    Wilt u een warmtepomp in Zwolle? Schakel dan PS Koeltechniek in. Wij voorzien u van de beste warmtepomp in Zwolle die past bij uw wensen. Een groot voordeel van een warmtepomp is dat het warmte levert zonder gas te gebruiken. Kiest u voor een warmtepomp in Zwolle, dan kunt u beroep doen op subsidies. PS Koeltechniek zorgt voor een eenvoudige en vakkundige plaatsing van uw klimaatbeheersingssysteem of warmtepomp Zwolle en omgeving.

    Warmtepomp in Zwolle aanleggen

    Een warmtepomp in Zwolle is een duurzame oplossing, zowel voor het milieu als uw energierekening. Een gemiddeld huishouden waar de cv-ketel voor warmte zorgt, verbruikt ongeveer 1500m³ gas per jaar. Doordat een warmtepomp warmte opwekt zonder gas te gebruiken, bespaart u zo’n 25 tot 50 procent op gas. Als u een warmtepomp in Zwolle wilt aanleggen heeft u keuze uit verschillende varianten: hybride, elektrisch en ventilatie.

    Hybride warmtepomp

    Heeft u een pand met matige isolatie? Dan is een hybride warmtepomp een mooie oplossing. Deze pomp vervangt uw cv-ketel niet, maar is een aanvulling van de ketel. Door de samenwerking met de hr-ketel bespaart u gas, ook als u dus niet volledig zonder gas kan.

    Elektrische warmtepomp

    Voor volledige vervanging van de ketel kunt u overstappen op een elektrische warmtepomp. Deze oplossing is toe te passen als uw pand goed geïsoleerd is. Een elektrische warmtepomp verbruikt helemaal geen gas.

    Ventilatie warmtepomp

    Ventilatielucht kan worden omgezet in warmte met behulp van een ventilatie warmtepomp. Een ventilatie warmtepomp is alleen mogelijk als een mechanische ventilatie aanwezig is.

     

    Warmtepomp subsidie

    Als u kiest voor een warmtepomp in Zwolle komt u in aanmerking voor een subsidie. Hiervoor moet u wel aan de voorwaarden voldoen. Voor particulieren gelden andere voorwaarden dan voor zakelijke afnemers. De Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) is een meerjarige regeling die loopt tot en met 31 december 2020. Om in aanmerking te komen voor de ISDE moet u onder andere letten op de volgende zaken:

    • Het nominaal vermogen mag niet hoger zijn dan 70 kW.
    • De warmtepomp dient op de apparatenlijst van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) te staan.
    • De pomp moet een etiket met technische informatie hebben en geïnstalleerd zijn door een deskundige.
    • Op een losse lucht en lucht warmtepomp zit geen subsidie.

    Warmtepomp in Zwolle en meer

    Naast een warmtepomp in Zwolle biedt PS Koeltechniek ook andere mogelijkheden op het gebied van klimaatbeheersing. Klimaatbeheersing speelt een belangrijke rol bij het zorgen van een veilige en gezonde werk- en woonomgeving. De juiste apparatuur helpt hierbij, denk naast warmtepompen aan airconditioning en luchtbehandeling. Bij PS Koeltechniek leveren wij passende klimaatoplossingen voor bijna iedere ruimte. Bent u benieuwd wat PS Koeltechniek voor u kan betekenen? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie.

    onze projecten

    Oplossingen in de praktijk

    Liprovit B.V.

    De opdracht Voor een nieuwe fabriek om melkpoeder te maken is koud en warm proces water benodigd. Er moest een oplossing bedacht worden om warm water van ongeveer 80 graden te maken zonder hiervoor aardgas te gebruiken. Onze oplossing PS Koeltechniek heeft hiervoor een op maat gemaakte industriële warmtepomp geleverd van het vooruitstrevende merk Sabroe. Dit […]

    Scholle IPN Europe B.V.

    De opdracht PS Koeltechniek is gevraagd de bestaande waterkoelmachines en de pompinrichting te vervangen. Het gekoelde water wordt gebruikt om matrijzen en de hydrolische olie van de spuitgietmachines te koelen. Onze oplossing De pompinrichting is opgebouwd in een externe machinekamer en de pompen zijn dubbel uitgevoerd om een goede werking te garanderen. De waterkoelmachines zijn geleverd […]

    Rouveen Kaasspecialiteiten

    De opdracht Het plaatsten van een gecombineerde waterkoeler met warmtepomp. Onze oplossing Voor een nagenoeg gasloos en duurzaam productieproces van verschillende kaassoorten is in een nieuw gebouw van kaasfabriek Rouveen Kaasspecialiteiten een gecombineerde warmtepomp met waterkoeler van Sabroe Products Benelux geleverd. Bij dit project, is de combinatie van de warmtepomp en waterkoeler het unieke aan […]

    Wil je meer weten over onze oplossingen?

    Vrijblijvend kennismaken
    Chat openen
    Ben jij die Servicemonteur of Installatiemonteur koudetechniek die ons team in Deventer komt versterken? Stel je vragen of maak een afspraak!