Klimaatbeheersing Almere

Verwarmen, verkoelen, ontvochtigen of bevochtigen van een ruimte?
Klimaatbeheersing in de vorm van airconditioning, luchtbehandeling of
warmtepompen zijn een goede oplossing.

Klimaatbeheersing Almere

Klimaatbeheersing
gaat over het verwarmen, verkoelen, ontvochtigen of bevochtingen. Goede klimaatbeheersing is van belang bij het creëren van een gezonde werk- of woonsituatie. De juiste apparatuur is van essentieel belang. Bent u opzoek naar een oplossing op het gebied van klimaatbeheersing in Almere? PS Koeltechniek denkt graag met u mee. Wij bieden passende oplossingen voor vrijwel iedere denkbare ruimte.

Klimaatbeheersing Almere – Onze oplossingen

Als het gaat om klimaatbeheersing dan zijn er een aantal oplossingen die PS Koeltechniek kan bieden. Wij kijken samen met u naar de juiste oplossing. Zodat u, in de toekomst, een gezonde werk- of woonruimte heeft waarin u zelf altijd zelf het klimaat kan bepalen.

Airconditioning

Een constant klimaat, comfort in elke ruimte en het optimaal functioneren van personeel door de juiste airconditioning installatie. Er wordt vooral gekeken naar duurzaamheid, milieu en energiebesparing. Het terugwinnen van de warmte staat bij airconditioning centraal.

Luchtbehandeling

Luchtbehandeling biedt een vorm van klimaatbeheersing dat zowel eenvoudig als zeer uitgebreid kan zijn. Het is vooral energiebesparend, milieuvriendelijk en biedt gezonde frisse lucht in uw werk- en leefruimte(s).

Warmtepompen

Een warmtepomp haalt energie uit de bodem, de lucht of het water. Er wordt energie omgezet in warmte, dit wordt vervolgens verplaatst naar de gewenste ruimte. PS Koeltechniek heeft alle expertise in huis om de juiste warmtepompen vakkundig te plaatsen. Warmtepompen bieden duurzame energie en zijn dus zeer milieuvriendelijk. Uiteindelijk bespaart u nog eens op uw energienota.

PS Koeltechniek, uw partner op het gebeid van klimaatbeheersing

Vanaf 1988 is PS Koeltechniek werkzaam op het gebied van klimaatbeheersing en koudetechniek. Inmiddels mogen wij met recht zeggen dat wij u vakkundig en betrouwbaar kunnen helpen. Wij bieden u de expertise die nodig is. Dit wordt mogelijk gemaakt door 16 vaste en goed opgeleide medewerkers.

U bent bij PS Koeltechniek aan het goede adres als u een partner zoekt die:

  • uiterst ervaren is;
  • hoogwaardige apparatuur toepast;
  • goede garantie op werk en apparatuur biedt.

PS Koeltechniek is in het bezit van alle benodigde certificaten en voldoet uiteraard aan de wettelijke regelgevingen. We staan voor kwaliteit en service. Wij weten bijvoorbeeld hoe belangrijk het is dat al uw producten te allen tijde goed gekoeld of ingevroren moeten blijven. U kunt daarom 24 uur per dag een beroep op ons doen in het geval van een storing.

Contact

Bent u op zoek naar oplossingen betreft klimaatbeheersing in Almere? Dan kunt u bij PS Koeltechniek terecht. Wij bieden u oplossingen op maat. PS Koeltechniek heeft een oplossingen voor gehele gebouwen, horecapanden, kassen, scholen en kantoren. Daarbij heeft PS Koeltechniek oplossingen voor persoonlijke leefsferen zoals uw woonomgeving. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over onze oplossingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Projecten

Wil je meer weten over onze oplossingen?