Industriële Warmtepomp Systemen

Een passende oplossing door PS Koeltechniek

Home 9 Koudetechniek 9 Industriële Warmtepomp Systemen

Industriële Warmtepomp Systemen

PS Koeltechniek Deventer B.V. biedt industriële warmtepompen aan die op maat gemaakt worden, dit doen wij voor het behalen van een optimaal rendement. Wanneer er zowel warm als koud water benodigd is in uw proces is de industriële warmtepomp de oplossing met het oog op de toekomst. Onze industriële warmtepompen werken uitsluitend met natuurlijke koudemiddelen, deze koudemiddelen zijn niet belastend voor de ozonlaag en dragen niet bij aan het opwarmen van de aarde.

De voordelen van een Industriële Warmtepomp

  • Innovatief
  • Energiebesparend
  • Hergebruik restwarmte
  • Natuurlijk koudemiddel

PS-Koeltechniek is nu ook leverancier en servicepartner van de industriële warmtepompen van Oilon. Een enkele zogenaamde Chillheat warmtepomp kan tegelijkertijd voor zowel verwarmen als koelen gebruikt worden zonder dat daar extra machines aan te pas komen. Hierbij is het niet ondenkbaar dat er een COP van 6 bereikt kan worden.

 

Deze industriële warmtepompen van Oilon zijn de installaties van deze tijd gezien het gebruik van moderne koudemiddelen zoals R513A, R1233zd en R1234ze. Hierdoor zijn deze installaties een goedkopere en compactere oplossing dan een warmtepomp met natuurlijke koudemiddelen.

 

Oilon heeft een breed assortiment van installaties van 30 kW tot en met 2000 kW per enkele installatie. Met mogelijkheden tot wel 120⁰C water.

 

Wil je weten of er een warmtepomp van Oilon in uw bedrijf is toe te passen neem dan contact op met ons voor een gesprek waarin we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Veiligheid boven alles

Bij PS Koeltechniek Deventer B.V. besteden wij ruimschoots aandacht aan het veiligheids-aspect zodat u jarenlang probleemloos gebruik kunt maken van uw warmtepomp. Wij zijn aangesloten bij de NVKL en voldoen aan de wettelijk verplichte PED-regeling. Daarbij zijn wij zowel F-gassen als VCA gecertificeerd. De steeds veranderende wetgeving en technieken stellen steeds hogere eisen aan koudetechniek en wij maken gebruik van de best mogelijke apparatuur en de nieuwste technieken op de markt.

Wil je meer weten over onze oplossingen?