Over ons

Een solide en ervaren partner

Home 9 Over ons

Over PS Koeltechniek

PS Koeltechniek Deventer B.V. is reeds vanaf 1988 werkzaam op het gebied van koudetechniek en klimaatbeheersing en wij mogen met recht zeggen dat wij u op dit gebied vakkundig en betrouwbaar verder kunnen helpen. Het familiebedrijf telt 16 vaste, goed opgeleide enthousiaste medewerkers.

Onze voordelen

  • Uiterst ervaren
  • Toepassen van hoogwaardige apparatuur
  • Goede garantie op werk en apparatuur

Uw betrouwbare partner op dit gebied

Wij zijn in het bezit van alle benodigde certificaten en voldoen aan alle wettelijke regelgevingen. Wetende hoe belangrijk het is dat uw producten te allen tijde goed gekoeld of ingevroren blijven kunt u 24 uur per dag een beroep op ons doen in het geval van een storing.

Een klantvriendelijk bedrijf

PS Koeltechniek staat voor kwaliteit. Wij werken met hoogwaardig materiaal. De kwaliteit van de onderneming is afhankelijk van de kwaliteit van de medewerkers. Daarom stelt PS Koeltechniek hoge eisen aan de opleiding en kunt u gedegen werk verwachten van onze monteurs.

Een gezond en betrouwbaar bedrijf

Mede door de hoge eisen die wij stellen aan het leveren van onze producten zijn we uitgegroeid tot een financieel gezond bedrijf en beleven wij nog steeds een sterke groei, zowel in Nederland als over de grens. Nog niet zo heel lang geleden waren wij actief op Madeira. In het verleden zijn installaties geleverd in Rusland, Tsjechië, Egypte, India, Frankrijk, Duitsland en Columbia.

Nieuwe bedrijfsvideo van Westfalen in samenwerking met PS Koeltechniek.

PS Koeltechniek heeft meegewerkt aan een bedrijfsvideo van haar leverancier en klant Westfalen.

 

Wil je meer weten over onze oplossingen?