Koelinstallaties

Een passende oplossing door PS Koeltechniek

Home 9 Koudetechniek 9 Koelinstallaties

Koelinstallaties op maat

PS Koeltechniek uit Deventer biedt koelinstallaties aan die op maat ontworpen en gebouwd worden. Dit doen wij voor het behalen van een optimaal rendement. Ieder afzonderlijk product heeft zijn eigen specifieke eisen om op de beste manier gekoeld te worden en die kennis nemen wij mee bij het ontwerpen van uw koelinstallatie, zodat deze volledig voldoet aan al uw wensen.

  • De voordelen van koelinstallaties

    • Energiezuinig
    • Flexibel
    • Innovatief

Totaaloplossingen

PS Koeltechniek levert niet alleen de koelinstallatie, maar voorziet in een totaaloplossing. Zo richten wij ons ook op warmte terugwinning, gebruiksvriendelijkheid, energiebesparende intelligente besturings-systemen en zorgen wij voor het benodigde onderhoud van de installaties. Is uw koelinstallatie niet door ons geleverd, maar heeft u onderhoud of een reparatie nodig? Geen enkel probleem. Wij komen graag, vrijblijvend, bij u om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Veiligheid boven alles

Bij PS Koeltechniek besteden wij ruimschoots aandacht aan het veiligheids-aspect zodat u jarenlang probleemloos gebruik kunt maken van uw koelinstallatie. Wij zijn aangesloten bij de NVKL en voldoen aan de wettelijk verplichte PED-regeling. Daarbij zijn wij zowel F-gassen als VCA gecertificeerd. De steeds veranderende wetgeving en technieken stellen steeds hogere eisen aan koudetechniek en wij maken gebruik van de best mogelijke apparatuur en de nieuwste technieken op de markt.

Wil je meer weten over onze oplossingen?