Vriesinstallaties

Een passende oplossing door PS Koeltechniek

Home 9 Koudetechniek 9 Vriesinstallaties

Vriesinstallaties op maat

Voor alle mogelijke toepassingen ontwerpt PS Koeltechniek installaties op maat die perfect aansluiten bij uw wensen. Ieder product wordt op een andere manier ingevroren of bewaard. Om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen en te behouden, moeten alle vriesinstallaties aan specifieke eisen en wensen voldoen. Als het bijvoorbeeld gaat om het snel invriezen van een product worden er andere eisen gesteld aan de installatie dan wanneer het gaat om reeds bevroren producten die bewaard moeten worden. In nauw overleg met u ontwerpen wij voor u een veilige en betrouwbare installatie.

De voordelen van vriesinstallaties

  • Product behoudt kwaliteit
  • Energiezuinig
  • Milieuvriendelijk vriezen

Voor wie?

Vriesinstallaties zijn niet meer weg te denken uit onze wereld. Er zijn installaties nodig voor de voedselindustrie, maar ook voor bijvoorbeeld de chemische industrie, transport en voor medische toepassingen. Dit vraagt om kennis en innovatief denken, want er is geen installatie hetzelfde. PS Koeltechniek denkt met u mee. Wij werken met materiaal van de hoogste kwaliteit, leveren energiezuinige installaties en bouwen op een milieubewuste manier.

Totaaloplossingen

Wij leveren een totaaloplossing waarbij wij ons richten op warmte terugwinning, gebruiksvriendelijkheid en energiebesparende intelligente besturingssystemen, waarbij de veiligheid te allen tijde centraal staat. Wij onderhouden uw installaties met zorg, ook als deze niet door ons gebouwd zijn.

Wil je meer weten over onze oplossingen?