Service

Ons unieke serviceconcept

Home 9 Service

PS zet voor u een extra stap

Onze koeltechnisch geschoolde medewerkers staan 24 uur per dag voor u paraat. Waarbij het op afstand beheren van uw installatie een wezenlijk onderdeel is van onze service. Deze service en ons specifieke service concept werken kosten verlagend. Dankzij onze brede kennis van koeltechniek is het voor ons geen probleem om bestaande installaties op te nemen in ons servicesysteem.

Wat kun je verwachten van onze service?

  • Betrouwbaar
  • Adequaat
  • Kostenverlagend

Tevreden klanten

Seafood Partners B.V.

Wij hebben onze productie fors kunnen uitbreiden in het voormalige pand van Hoeve’s Vis in IJmuiden. De capaciteitsuitbreiding omvatte een verdubbeling van het koel- en het vriesvermogen. Om dit te kunnen realiseren is er door PS Koeltechniek een nieuwe koel- en vriesinstallatie bij geplaatst. Tevens werden een nieuwe inkoeltunnel en een nieuwe ontdooiruimte geleverd. Daarnaast is een aantal gekoelde verwerkingsruimten opnieuw ingericht. Het airconditioningsysteem voor de kantoren is uitgebreid met een nieuwe Daikin VRV airconditioning unit, waardoor het aantal binnendelen is vergroot tot in totaal 16 stuks. De herinrichting werd door PS Koeltechniek binnen zeer korte tijd gerealiseerd en tot onze volle tevredenheid.

Remeker Kaas

PS Koeltechniek Deventer B.V. had de juiste ervaring voor het inrichten van een benodigde koelruimte in ons bedrijf. Daarbij wilden ze creatief met ons meedenken zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de installatie. Zo hadden wij het volste vertrouwen in een goede afloop van dit innoverende project. Het idee was nog niet eerder toegepast, bovendien moest alles in een oud pand uitgevoerd worden. Regelmatig hebben we overleg gevoerd met alle bouwers om problemen vóór te zijn of om een nieuwe oplossing te verzinnen. Alles is goed gelukt.

Wil je meer weten over onze oplossingen?