Klimaatbeheersing

Een passende oplossing door PS Koeltechniek

Home 9 Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing is van groot belang bij het creëren van een veilige en gezonde werk- of woonsituatie. Als wij in de industrie praten over klimaatbeheersing gaat het over het verwarmen, koelen, ontvochtigen of bevochtigen. De juiste apparatuur helpt hierbij om het juiste resultaat te bereiken.
PS Koeltechniek levert passende klimaatoplossingen voor vrijwel elke denkbare ruimte.

Hoe werkt klimaatbeheersing?

Voor een prettig binnenklimaat zijn drie aspecten van belang: temperatuur, ventilatie en isolatie. Zodra deze aspecten goed in balans zijn, kunt u genieten van een fijn klimaat. Het beheersen van het klimaat kan op verschillende manieren, denk hierbij aan een verwarming of airconditioning. Bij ons vindt u verschillende mogelijkheden om te zorgen voor het perfecte klimaat in uw werk- of woonomgeving. Met een luchtbehandelingsinstallatie regelt u meer dan alleen de temperatuur. U regelt ook eenvoudig de luchtvochtigheid. Verder verwijdert de installatie schimmels, bacteriën en virussen uit de lucht. Klimaatbeheersing draagt dan ook bij aan een gezondere leefomgeving.

Klimaatbeheersing in huis

Klimaatbeheersing in huis speelt een belangrijke rol als het gaat om comfortabel wonen. Het altijd koud hebben in huis of juist helemaal zwetend thuiszitten is alles behalve prettig. Deze situaties zijn eenvoudig te voorkomen door een luchtbehandeling. Met klimaatbeheersing kunt u altijd de juiste temperatuur, luchtvochtigheid een schone lucht in huis hebben. Wij van PS Koeltechniek kunnen voor in principe iedere afgesloten ruimte een luchtbehandelingsinstallatie plaatsen, zodat u binnenshuis zelf het klimaat kan beheersen.

Wat kost klimaatbeheersing?

De kosten van klimaatbeheersing hangen van een aantal verschillende aspecten af, waaronder de ruimte en het luchtbehandelingssysteem. Wij adviseren u graag tijdens het kiezen van het juiste systeem voor de klimaatbeheersing. Samen met u kijken wij naar de ruimte en uw wensen om te zorgen dat u de beste installatie krijgt.

Onze service

Spoedgeval? Onze deskundige medewerkers staan 24 uur per dag voor u paraat. Waarbij het op afstand beheren van uw installatie een wezenlijk onderdeel is van onze service. Dankzij onze brede kennis van koeltechniek is het voor ons geen probleem om bestaande installaties op te nemen in ons servicesysteem.

Onze oplossingen

Airconditioning

Waarom airconditioning? Door gebruik te maken van een airconditioningsysteem, ontworpen door PS Koeltechniek, is de temperatuur en vochtigheid in de ruimte perfect geregeld. Een optimale performance van uw medewerkers realiseert u door een goed klimaat. Het is aantoonbaar dat werknemers betere prestaties leveren als ze kunnen werken in een ruimte met goede klimaatbeheersing.

Onze oplossingen

Luchtbehandeling

Het voordeel van luchtbehandeling. Luchtbehandelingsinstallaties zijn een vorm van klimaatbeheersing en zijn er van zeer eenvoudig tot zeer uitgebreid. Koelen, verwarmen, bevochtigen, ontvochtigen, filteren en ventileren. Al deze functies zijn mogelijk, afhankelijk van uw wensen en eisen.

Wil je meer weten over onze oplossingen?