Klimaatkamers

Een passende oplossing door PS Koeltechniek

Home 9 Koudetechniek 9 Klimaatkamers

Klimaten bepalen met onze klimaatkamers.

Klimaatkamers worden in de industrie vaak gebruikt om producten en artikelen te testen onder invloed van een bepaald klimaat dat daar geregeld kan worden. Voor iedere ondernemer is het erg belangrijk om een afwijking of defect in een product vast te stellen alvorens dit op de markt wordt aangeboden. De te testen producten worden voor langere tijd blootgesteld aan wisselende  omstandigheden met betrekking tot temperatuur en relatieve vochtigheid. De temperatuur en relatieve vochtigheid kunnen via een instelbaar programma worden geprogrammeerd.

De voordelen van klimaatkamers

  • Betrouwbare productinformatie
  • Klantvriendelijk
  • Relatief lage kosten-hoog rendement
  • Perfecte manier om klimaat na te bootsen

Maatwerk van hoog niveau

Een klimaatkamer is precisiewerk. Voordat wij aan de slag gaan bespreken wij uw wensen en eisen zorgvuldig. Wij kunnen elk formaat bouwen dat nodig is en werken uitsluitend met hoogwaardige materialen, op een zo zuinig mogelijke en milieubewuste manier.

PS Koeltechniek uw ervaren partner

Het mag duidelijk zijn dat het bouwen van een goed functionerende klimaatkamer de nodige kennis vraagt waarbij de techniek verfijnd moet worden toegepast om de juiste resultaten te verkrijgen. Die kennis is bij ons na bijna 30 jaar in het vak ruimschoots aanwezig en wij helpen u maar wat graag verder. Wilt u meer weten? U bent van harte welkom om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

Wil je meer weten over onze oplossingen?