Bel mij terug

  Naam of bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  Direct contact

   Naam of bedrijfsnaam

   E-mailadres

   Telefoon

   Ik wil graag

   Omschrijving

   [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

   Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

   captcha

   Ontvang onze nieuwsbrief

   Klimaatbeheersing Amersfoort

   Verwarmen, verkoelen, ontvochtigen of bevochtigen van een ruimte? Klimaatbeheersing in de vorm van airconditioning, luchtbehandeling of warmtepompen zijn een goede oplossing.

   Klimaatbeheersing Amersfoort

   Het is van belang dat een ruimte gezonde lucht bevat. Maar hoe zorg je dat deze lucht gezond is en je controle hebt over de luchttoevoer? Klimaatbeheersing biedt een oplossing dat een gezonde werk- of woonsituatie creëert. Het verwarmen, verkoelen, ontvochtigen of bevochtigen van een ruimte kan geregeld worden middels de juiste klimaatbeheersing installatie. Bent u opzoek naar een oplossing op het gebied van klimaatbeheersing in Amersfoort? PS Koeltechniek denkt graag met u mee. Wij bieden passende oplossingen voor vrijwel iedere denkbare ruimte.

   Klimaatbeheersing Amersfoort – Onze oplossingen

   PS Koeltechniek biedt verschillende oplossingen wat betreft klimaatbeheersing. We kijken graag samen met u naar de juiste oplossing. Zo heeft u in de toekomst een gezonde werk- of woonruimte waarin u zelf het klimaat kunt bepalen.

   Airconditioning

   Een bekende oplossing is uiteraard een airconditioning. Een airconditioning biedt een constant klimaat. Deze oplossing brengt vooral duurzaamheid en energiebesparing met zich mee.

   Een airconditioningsysteem dat ontworpen is door PS Koeltechniek maakt het mogelijk om de vochtigheid en de temperatuur in een ruimte perfect te regelen.

   Luchtbehandeling

   Luchtbehandeling biedt een vorm van klimaatbeheersing dat zowel eenvoudig als zeer uitgebreid kan zijn. Het is vooral energiebesparend, milieuvriendelijk en biedt gezonde frisse lucht in uw werk- en leefruimte(s). Middels een luchtbehandelingsinstallatie is koelen, verwarmen, bevochtigen, ontvochtigen, filteren en ventileren mogelijk. Elke functie is mogelijk, afhankelijk van uw wensen en eisen.

   Warmtepompen

   Een warmtepomp haalt energie uit de bodem, de lucht of het water. Er wordt energie omgezet in warmte, dit wordt vervolgens verplaatst naar de gewenste ruimte. PS Koeltechniek heeft alle expertise in huis om de juiste warmtepompen vakkundig te plaatsen. Warmtepompen bieden duurzame energie en zijn dus zeer milieuvriendelijk. Uiteindelijk bespaart u nog eens op uw energienota.

   PS Koeltechniek, uw partner

   Sinds 1988 is PS Koeltechniek al uw betrouwbare partner op het gebied van klimaatbeheersing en koudetechniek. Wij mogen met recht zeggen dat wij de betrouwbare partner zijn die u vakkundig kan helpen. Wij zijn in het bezit van alle benodigde certificaten en al onze 16 experts werken elke dag met uiterste enthousiasme voor al onze klanten.

   U bent bij PS Koeltechniek aan het goede adres als u een partner zoekt die:

   • uiterst ervaren is;
   • hoogwaardige apparatuur toepast;
   • goede garantie op werk en apparatuur biedt.

   We staan voor kwaliteit en service. Wij weten bijvoorbeeld hoe belangrijk het is dat al uw producten te allen tijde goed gekoeld of ingevroren moeten blijven. U kunt daarom 24 uur per dag een beroep op ons doen in het geval van een storing.

   Contact

   Bent u op zoek naar oplossingen betreft klimaatbeheersing in Amersfoort? Dan kunt u bij PS Koeltechniek terecht. Wij bieden u oplossingen op maat. PS Koeltechniek heeft een oplossingen voor gehele gebouwen, horecapanden, kassen, scholen en kantoren. Daarbij heeft PS Koeltechniek oplossingen voor persoonlijke leefsferen zoals uw woonomgeving. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over onze oplossingen? Neem dan gerust contact met ons op.

   onze projecten

   Oplossingen in de praktijk

   Liprovit B.V.

   De opdracht Voor een nieuwe fabriek om melkpoeder te maken is koud en warm proces water benodigd. Er moest een oplossing bedacht worden om warm water van ongeveer 80 graden te maken zonder hiervoor aardgas te gebruiken. Onze oplossing PS Koeltechniek heeft hiervoor een op maat gemaakte industriële warmtepomp geleverd van het vooruitstrevende merk Sabroe. Dit […]

   Scholle IPN Europe B.V.

   De opdracht PS Koeltechniek is gevraagd de bestaande waterkoelmachines en de pompinrichting te vervangen. Het gekoelde water wordt gebruikt om matrijzen en de hydrolische olie van de spuitgietmachines te koelen. Onze oplossing De pompinrichting is opgebouwd in een externe machinekamer en de pompen zijn dubbel uitgevoerd om een goede werking te garanderen. De waterkoelmachines zijn geleverd […]

   Rouveen Kaasspecialiteiten

   De opdracht Het plaatsten van een gecombineerde waterkoeler met warmtepomp. Onze oplossing Voor een nagenoeg gasloos en duurzaam productieproces van verschillende kaassoorten is in een nieuw gebouw van kaasfabriek Rouveen Kaasspecialiteiten een gecombineerde warmtepomp met waterkoeler van Sabroe Products Benelux geleverd. Bij dit project, is de combinatie van de warmtepomp en waterkoeler het unieke aan […]

   Wil je meer weten over onze oplossingen?

   Vrijblijvend kennismaken
   Chat openen
   Ben jij die Servicemonteur of Installatiemonteur koudetechniek die ons team in Deventer komt versterken? Stel je vragen of maak een afspraak!