Klimaatbeheersing Amersfoort

Verwarmen, verkoelen, ontvochtigen of bevochtigen van een ruimte?
Klimaatbeheersing in de vorm van airconditioning, luchtbehandeling of
warmtepompen zijn een goede oplossing.

Klimaatbeheersing Amersfoort

Het is van belang dat een ruimte gezonde lucht bevat. Maar hoe zorg je dat deze lucht gezond is en je controle hebt over de luchttoevoer? Klimaatbeheersing biedt een oplossing dat een gezonde werk- of woonsituatie creëert. Het verwarmen, verkoelen, ontvochtigen of bevochtigen van een ruimte kan geregeld worden middels de juiste klimaatbeheersing installatie. Bent u opzoek naar een oplossing op het gebied van klimaatbeheersing in Amersfoort? PS Koeltechniek denkt graag met u mee. Wij bieden passende oplossingen voor vrijwel iedere denkbare ruimte.

Klimaatbeheersing Amersfoort – Onze oplossingen

PS Koeltechniek biedt verschillende oplossingen wat betreft klimaatbeheersing. We kijken graag samen met u naar de juiste oplossing. Zo heeft u in de toekomst een gezonde werk- of woonruimte waarin u zelf het klimaat kunt bepalen.

 

Airconditioning

Een constant klimaat, comfort in elke ruimte en het optimaal functioneren van personeel door de juiste airconditioning installatie. Er wordt vooral gekeken naar duurzaamheid, milieu en energiebesparing. Het terugwinnen van de warmte staat bij airconditioning centraal.

Luchtbehandeling

Luchtbehandeling biedt een vorm van klimaatbeheersing dat zowel eenvoudig als zeer uitgebreid kan zijn. Het is vooral energiebesparend, milieuvriendelijk en biedt gezonde frisse lucht in uw werk- en leefruimte(s).

Warmtepompen

Een warmtepomp haalt energie uit de bodem, de lucht of het water. Er wordt energie omgezet in warmte, dit wordt vervolgens verplaatst naar de gewenste ruimte. PS Koeltechniek heeft alle expertise in huis om de juiste warmtepompen vakkundig te plaatsen. Warmtepompen bieden duurzame energie en zijn dus zeer milieuvriendelijk. Uiteindelijk bespaart u nog eens op uw energienota.

PS Koeltechniek, uw partner

Sinds 1988 is PS Koeltechniek al uw betrouwbare partner op het gebied van klimaatbeheersing en koudetechniek. Wij mogen met recht zeggen dat wij de betrouwbare partner zijn die u vakkundig kan helpen. Wij zijn in het bezit van alle benodigde certificaten en al onze 16 experts werken elke dag met uiterste enthousiasme voor al onze klanten.

U bent bij PS Koeltechniek aan het goede adres als u een partner zoekt die:

  • uiterst ervaren is;
  • hoogwaardige apparatuur toepast;
  • goede garantie op werk en apparatuur biedt.

We staan voor kwaliteit en service. Wij weten bijvoorbeeld hoe belangrijk het is dat al uw producten te allen tijde goed gekoeld of ingevroren moeten blijven. U kunt daarom 24 uur per dag een beroep op ons doen in het geval van een storing.

Contact

Bent u op zoek naar oplossingen betreft klimaatbeheersing in Amersfoort? Dan kunt u bij PS Koeltechniek terecht. Wij bieden u oplossingen op maat. PS Koeltechniek heeft een oplossingen voor gehele gebouwen, horecapanden, kassen, scholen en kantoren. Daarbij heeft PS Koeltechniek oplossingen voor persoonlijke leefsferen zoals uw woonomgeving. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over onze oplossingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Projecten

Wil je meer weten over onze oplossingen?