24/7 service: 0570 624 784

Storing melden
Storing melden

  Naam of bedrijfsnaam

  E-mailadres

  Telefoon

  Installatienummer

  Je bericht

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  Bel mij terug

   Naam of bedrijfsnaam

   Telefoonnummer

   Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

   captcha

   Direct contact

    Naam of bedrijfsnaam

    E-mailadres

    Telefoon

    Ik wil graag

    Omschrijving

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

    Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

    captcha

    Ontvang onze nieuwsbrief

    Klimaatbeheersing Apeldoorn

    Verwarmen, verkoelen, ontvochtigen of bevochtigen van een ruimte? Klimaatbeheersing in de vorm van airconditioning, luchtbehandeling of warmtepompen zijn een goede oplossing.

    Klimaatbeheersing

    Klimaatbeheersing gaat over het verwarmen, verkoelen, ontvochtigen of bevochtingen. Klimaatbeheersing is zeer van belang. Klimaatbeheersing is met name belangrijk voor het creëren van gezonde werk- of woonsituaties. Hierbij is de juiste apparatuur essentieel. Wij van PS Koeltechiek denken graag met u mee. PS Koeltechniek kan u passende oplossingen bieden voor bijna elke denkbare ruimte.

    Onze oplossingen (klimaatbeheersing systemen)

    Als het gaat om klimaatbeheersing dan zijn er een aantal oplossingen die PS Koeltechniek kan bieden. Wij kijken samen met u naar de juiste oplossing. Zodat u, in de toekomst, een gezonde werk- of woonruimte heeft waarin u zelf altijd zelf het klimaat kan bepalen.

    Airconditioning

    De voordelen van airconditioning zijn met name een constant klimaat, comfort in elke ruimte en optimaal functioneren van personeel. Er wordt vooral gekeken naar duurzaamheid, milieu en energiebesparing.

    Bij een airconditioning draait het vooral om de warmte terugwinning. Dit speelt de belangrijkste rol bij het ontwerp van de installatie.

    Luchtbehandeling

    Luchtbehandelinginstallaties bieden een vorm van klimaatbeheersing dat zowel eenvoudig als zeer uitgebreid kan zijn. Luchtbehandeling is vooral energiebesparend, milieuvriendelijk en gezonde frisse lucht in uw leef-en werkruimte.

    Warmtepompen

    Een warmtepomp haalt erergie uit de boden, de lucht of het water. Deze energie wordt omgezet in wartme en verplaatst naar de gewenste ruimte. Dit is geen eenvoudig proces. PS Koeltechniek weet de juiste warmtepomp eenvoudig en vakkunding te plaatsen. Warmtepompen bieden vooral duurzame energie, zijn milieuvriendelijk en zorgen voor besparing op uw energienota.

    Contact

    Bent u op zoek naar oplossingen betreft klimaatbeheersing? Dan kan u bij PS Koeltechniek terecht. Wij bieden u oplossingen op maat. PS Koeltechniek heeft een oplossingen voor gehele gebouwen, horecapanden, kassen, scholen en kantoren. Daarbij heeft PS Koeltechniek oplossingen voor persoonlijke leefsferen zoals uw woonomgeving.

    Waarom PS Koeltechniek

    • Uiterst ervaren
    • Toepassen van hoogwaardige apparatuur
    • Goede garantie op werk en apparatuur

    onze projecten

    Oplossingen in de praktijk

    Liprovit B.V.

    De opdracht Voor een nieuwe fabriek om melkpoeder te maken is koud en warm proces water benodigd. Er moest een oplossing bedacht worden om warm water van ongeveer 80 graden te maken zonder hiervoor aardgas te gebruiken. Onze oplossing PS Koeltechniek heeft hiervoor een op maat gemaakte industriële warmtepomp geleverd van het vooruitstrevende merk Sabroe. Dit […]

    Scholle IPN Europe B.V.

    De opdracht PS Koeltechniek is gevraagd de bestaande waterkoelmachines en de pompinrichting te vervangen. Het gekoelde water wordt gebruikt om matrijzen en de hydrolische olie van de spuitgietmachines te koelen. Onze oplossing De pompinrichting is opgebouwd in een externe machinekamer en de pompen zijn dubbel uitgevoerd om een goede werking te garanderen. De waterkoelmachines zijn geleverd […]

    Rouveen Kaasspecialiteiten

    De opdracht Het plaatsten van een gecombineerde waterkoeler met warmtepomp. Onze oplossing Voor een nagenoeg gasloos en duurzaam productieproces van verschillende kaassoorten is in een nieuw gebouw van kaasfabriek Rouveen Kaasspecialiteiten een gecombineerde warmtepomp met waterkoeler van Sabroe Products Benelux geleverd. Bij dit project, is de combinatie van de warmtepomp en waterkoeler het unieke aan […]

    Wil je meer weten over onze oplossingen?

    Vrijblijvend kennismaken
    Chat openen
    Ben jij die Servicemonteur of Installatiemonteur koudetechniek die ons team in Deventer komt versterken? Stel je vragen of maak een afspraak!