Klimaatbeheersing Breda

Bent u op zoek naar een partner die de oplossing heeft voor wat betreft de klimaatbeheersing in Breda? Denk hierbij aan: het verwarmen, verkoelen, ontvochtigen of bevochtigen van een ruimte, dan bent u bij PS Koeltechniek aan het juiste adres. Onze experts beschikken over de juiste kennis en kunde om u verder te helpen

PS Koeltechniek – Klimaatbeheersing

Als wij het hebben over klimaatbeheersing, dan hebben wij het over verwarmen, koelen, ontvochtigen of bevochtigen. Deze termen zijn van belang voor elke woon- en/of werksituatie. PS Koeltechniek bestudeerd deze termen al sinds 1988 en wij mogen onszelf dan ook een betrouwbare partner op het gebied van klimaatbeheersing noemen.

 

Klimaatbeheersing Breda

Bent u opzoek naar een passende oplossing betreft klimaatbeheersing in Breda? Onze monteurs zijn werkzaam in heel Nederland. Met onze expertise gaan wij iedere uitdaging aan en denken wij graag met u mee over de manier waarop u de klimaatbeheersing in Breda regelt. Ook voor een adviesgesprek bent u bij PS Koeltechniek aan het juiste adres.

Onze oplossingen (klimaatbeheersing systemen)

Als het gaat om klimaatbeheersing dan zijn er een aantal oplossingen die PS Koeltechniek kan bieden. Wij kijken samen met u naar de juiste oplossing. Zodat u, in de toekomst, een gezonde ruimte heeft waarin u zelf altijd zelf het klimaat kan bepalen. Niet alleen voor uw werkomgeving, adviseren wij u graag, maar ook wanneer het gaat om uw woonomgeving, kunnen wij u voorzien van een passend advies.

Airconditioning

Airconditioning biedt met name een constant klimaat, comfort en optimaal functioneren van u en uw mensen. Als het gaat om airconditioning wordt er vooral gekeken naar de duurzaamheid, energiebesparing en het milieu. Bij airconditioning staat warmte terugwinning centraal. Dit speelt dan ook de grootste rol bij het ontwerp van een installatie.

Luchtbehandeling

Luchtbehandelinginstallaties bieden een vorm van klimaatbeheersing. Dit kan zeer eenvoudig, maar ook zeer uitgebreid kan zijn. Luchtbehandeling is vooral energiebesparend, milieuvriendelijk en gezonde frisse lucht in uw leef-en werkruimte.

Warmtepompen

Warmtepompen< halen energie uit de bodem, de lucht of het water. Vervolgens wordt deze energie omgezet in warmte en verplaatst naar de gewenste ruimte of locatie. PS Koeltechniek weet de juiste warmtepomp vakkundig te plaatsen. Voordelen van warmtepompen zijn:

  • Warmtepompen bieden duurzame energie
  • Warmtepompen zijn milieuvriendelijk
  • Het gebruik van warmtepompen kan u voordeel opleveren in de vorm van besparing op uw energienota

 

Contact

Bent u op zoek naar oplossingen betreft klimaatbeheersing Breda? Wij bieden klimaatbeheersing oplossingen in heel Nederland en zo dus ook in Breda en omgeving. PS Koeltechniek heeft een oplossingen voor gehele gebouwen, horecapanden en kantoren.

Projecten

Wil je meer weten over onze oplossingen?