Bel mij terug

  Naam of bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  Direct contact

   Naam of bedrijfsnaam

   E-mailadres

   Telefoon

   Ik wil graag

   Omschrijving

   [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

   Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

   captcha

   Ontvang onze nieuwsbrief

   Klimaatbeheersing Breda

   Bent u op zoek naar een partner die de oplossing heeft voor wat betreft de klimaatbeheersing in Breda? Denk hierbij aan: het verwarmen, verkoelen, ontvochtigen of bevochtigen van een ruimte, dan bent u bij PS Koeltechniek aan het juiste adres. Onze experts beschikken over de juiste kennis en kunde om u verder te helpen.

   PS Koeltechniek – Klimaatbeheersing

   Als wij het hebben over klimaatbeheersing, dan hebben wij het over verwarmen, koelen, ontvochtigen of bevochtigen. Deze termen zijn van belang voor elke woon- en/of werksituatie. PS Koeltechniek bestudeerd deze termen al sinds 1988 en wij mogen onszelf dan ook een betrouwbare partner op het gebied van klimaatbeheersing noemen.

   Klimaatbeheersing Breda

   Bent u opzoek naar een passende oplossing betreft klimaatbeheersing in Breda? Onze monteurs zijn werkzaam in heel Nederland. Met onze expertise gaan wij iedere uitdaging aan en denken wij graag met u mee over de manier waarop u de klimaatbeheersing in Breda regelt. Ook voor een adviesgesprek bent u bij PS Koeltechniek aan het juiste adres.

   Onze oplossingen (klimaatbeheersing systemen)

   Als het gaat om klimaatbeheersing dan zijn er een aantal oplossingen die PS Koeltechniek kan bieden. Wij kijken samen met u naar de juiste oplossing. Zodat u, in de toekomst, een gezonde ruimte heeft waarin u zelf altijd zelf het klimaat kan bepalen. Niet alleen voor uw werkomgeving, adviseren wij u graag, maar ook wanneer het gaat om uw woonomgeving, kunnen wij u voorzien van een passend advies.

   Airconditioning

   Airconditioning biedt met name een constant klimaat, comfort en optimaal functioneren van u en uw mensen. Als het gaat om airconditioning wordt er vooral gekeken naar de duurzaamheid, energiebesparing en het milieu. Bij airconditioning staat warmte terugwinning centraal. Dit speelt dan ook de grootste rol bij het ontwerp van een installatie.

   onze projecten

   Oplossingen in de praktijk

   Liprovit B.V.

   De opdracht Voor een nieuwe fabriek om melkpoeder te maken is koud en warm proces water benodigd. Er moest een oplossing bedacht worden om warm water van ongeveer 80 graden te maken zonder hiervoor aardgas te gebruiken. Onze oplossing PS Koeltechniek heeft hiervoor een op maat gemaakte industriële warmtepomp geleverd van het vooruitstrevende merk Sabroe. Dit […]

   Scholle IPN Europe B.V.

   De opdracht PS Koeltechniek is gevraagd de bestaande waterkoelmachines en de pompinrichting te vervangen. Het gekoelde water wordt gebruikt om matrijzen en de hydrolische olie van de spuitgietmachines te koelen. Onze oplossing De pompinrichting is opgebouwd in een externe machinekamer en de pompen zijn dubbel uitgevoerd om een goede werking te garanderen. De waterkoelmachines zijn geleverd […]

   Rouveen Kaasspecialiteiten

   De opdracht Het plaatsten van een gecombineerde waterkoeler met warmtepomp. Onze oplossing Voor een nagenoeg gasloos en duurzaam productieproces van verschillende kaassoorten is in een nieuw gebouw van kaasfabriek Rouveen Kaasspecialiteiten een gecombineerde warmtepomp met waterkoeler van Sabroe Products Benelux geleverd. Bij dit project, is de combinatie van de warmtepomp en waterkoeler het unieke aan […]

   Wil je meer weten over onze oplossingen?

   Vrijblijvend kennismaken
   Chat openen
   Ben jij die Servicemonteur of Installatiemonteur koudetechniek die ons team in Deventer komt versterken? Stel je vragen of maak een afspraak!