24/7 service: 0570 624 784

Storing melden
Storing melden

  Naam of bedrijfsnaam

  E-mailadres

  Telefoon

  Installatienummer

  Je bericht

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  Bel mij terug

   Naam of bedrijfsnaam

   Telefoonnummer

   Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

   captcha

   Direct contact

    Naam of bedrijfsnaam

    E-mailadres

    Telefoon

    Ik wil graag

    Omschrijving

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

    Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

    captcha

    Ontvang onze nieuwsbrief

    Klimaatbeheersing Groningen

    Verwarmen, verkoelen, ontvochtigen of bevochtigen van een ruimte? Klimaatbeheersing in de vorm van airconditioning, luchtbehandeling of warmtepompen zijn een goede oplossing.

    Klimaatbeheersing Groningen

    Klimaatbeheersing, wat is dat nou eigenlijk? Klimaatbeheersing zorgt voor een gezonde woon- of werkomgeving. Het biedt een oplossing om gezonde, verse en zuivere lucht in de gewenste ruimte te krijgen. Het bevochtigen, ontvochtigen, verwarmen en verkoelen van een ruimte zorgt voor de perfecte woon- en werkomgeving. Met een klimaatbeheersing installatie is dit mogelijk. Zoekt u een bedrijf gespecialiseerd in alle vormen van klimaatbeheersing? PS Koeltechniek biedt oplossingen op maat voor iedere ruimte.

    Oplossingen – Klimaatbeheersing Groningen

    Op het gebied van klimaatbeheersing bieden wij maatwerk oplossingen aan. Per ruimte bekijken wij wat de beste oplossing is om tot een gezonde werk- of woonomgeving te komen. Wij hebben verschillende oplossingen op het gebied van klimaatbeheersing.

    Warmtepomp

    Warmtepompen leveren duurzame energie, zijn milieuvriendelijk en zorgen bovendien voor een besparing op uw energiekosten. Met deze vorm van klimaatbeheersing wordt energie uit de lucht, het water of de bodem omgezet in warmte.

    De warmtepomp verwarmt deze energie om zo tot de gewenste temperatuur te komen. PS Koeltechniek heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van warmtepompen in diverse ruimtes.

    Luchtbehandeling

    Met luchtbehandeling kiest u voor een energiebesparende, duurzame en milieuvriendelijke oplossing op het gebied van klimaatbeheersing. Een luchtbehandelingsinstallatie kan de lucht in een ruimte:

    • bevochtigen/ontvochtigen
    • verwarmen/verkoelen
    • filteren
    • ventileren

    Airconditioning

    Airconditioning is misschien wel de meest bekende vorm van klimaatbeheersing. Airconditioning zorgt voor een constant klimaat en is een goede oplossing als u gaat voor duurzaamheid en energiebesparing. Onze airconditioning systemen zorgen voor de ideale temperatuur en de juiste luchtvochtigheid in uw ruimte.

    Klimaatbeheersing in Groningen met PS Koeltechniek

    PS Koeltechniek is al sinds 1988 een betrouwbare partner als het gaat om klimaatbeheersing. Onze experts zijn dagelijks met de uiterste precisie op pad om onze klanten te bedienen. Daarnaast zijn wij in het bezit van alle vereiste certificaten. PS Koeltechniek staat voor service en kwaliteit. Als het gaat om koeling van verse producten is het belangrijk dat storingen zo snel mogelijk verholpen worden. Daarom staan wij 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. Zoekt u een ervaren partner, kwalitatieve apparatuur en goede garantievoorwaarden? Dan bent u bij PS Koeltechniek aan het juiste adres.

    Meer weten over klimaatbeheersing in Groningen?

    Wilt u meer weten over de mogelijkheden van klimaatbeheersing in Groningen? PS Koeltechniek voorziet u graag van advies. Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken en te bekijken welke maatwerk oplossing voor u het meest geschikt is. Wij bieden klimaatbeheersing oplossingen voor onder andere kassen, scholen, kantoren en woonomgevingen. Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van klimaatbeheersing in Groningen of omgeving? Wij komen graag met u in contact.

    onze projecten

    Oplossingen in de praktijk

    Liprovit B.V.

    De opdracht Voor een nieuwe fabriek om melkpoeder te maken is koud en warm proces water benodigd. Er moest een oplossing bedacht worden om warm water van ongeveer 80 graden te maken zonder hiervoor aardgas te gebruiken. Onze oplossing PS Koeltechniek heeft hiervoor een op maat gemaakte industriële warmtepomp geleverd van het vooruitstrevende merk Sabroe. Dit […]

    Scholle IPN Europe B.V.

    De opdracht PS Koeltechniek is gevraagd de bestaande waterkoelmachines en de pompinrichting te vervangen. Het gekoelde water wordt gebruikt om matrijzen en de hydrolische olie van de spuitgietmachines te koelen. Onze oplossing De pompinrichting is opgebouwd in een externe machinekamer en de pompen zijn dubbel uitgevoerd om een goede werking te garanderen. De waterkoelmachines zijn geleverd […]

    Rouveen Kaasspecialiteiten

    De opdracht Het plaatsten van een gecombineerde waterkoeler met warmtepomp. Onze oplossing Voor een nagenoeg gasloos en duurzaam productieproces van verschillende kaassoorten is in een nieuw gebouw van kaasfabriek Rouveen Kaasspecialiteiten een gecombineerde warmtepomp met waterkoeler van Sabroe Products Benelux geleverd. Bij dit project, is de combinatie van de warmtepomp en waterkoeler het unieke aan […]

    Wil je meer weten over onze oplossingen?

    Vrijblijvend kennismaken
    Chat openen
    Ben jij die Servicemonteur of Installatiemonteur koudetechniek die ons team in Deventer komt versterken? Stel je vragen of maak een afspraak!