Bel mij terug

  Naam of bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  Direct contact

   Naam of bedrijfsnaam

   E-mailadres

   Telefoon

   Ik wil graag

   Omschrijving

   [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

   Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

   captcha

   Ontvang onze nieuwsbrief

   Klimaatbeheersing in huis

   Altijd een prettig klimaat in uw woning

   Klimaatbeheersing in huis

   Klimaatbeheersing in huis is een ideale manier om de ruimtes in uw woning te voorzien van een prettig klimaat. Met klimaatbeheersing heeft u altijd een ideale temperatuur, luchtvochtigheid en een schone lucht; oftewel de perfecte omstandigheden om comfortabel te wonen. Bij PS Koeltechniek beschikken wij over de beste innovatieve systemen die zeker een positieve bijdrage leveren aan het klimaat bij u thuis.

   Waarom klimaatbeheersing in huis?

   De aanwezigheid van klimaatbeheersing in huis brengt een aantal positieve effecten met zich mee. Het meest merkbare voordeel is de temperatuur, deze is namelijk helemaal zelf naar wens af te stellen. Bij airconditioning en luchtbehandeling wordt de lucht ook nog eens ontvochtigd. Zo heeft u geen last van hoge luchtvochtigheid in huis tijdens die warme zomerdagen. Een voordeel die u niet direct merkt is de verbetering van de luchtkwaliteit en de positieve effecten hiervan op uw gezondheid. Met luchtbehandeling worden namelijk virussen, bacteriën en schimmels onschadelijk gemaakt. Naast airconditioning en luchtbehandeling is ook een warmtepomp mogelijk als klimaatbeheersing in huis. Dit is een duurzame manier voor het verwarmen van uw huis. Uw huis wordt elektrisch verwarmt en er wordt alleen gas gebruikt als dit echt nodig is.

    

   Soorten klimaatbeheersing in huis

   Wilt u vooral koelte voor de warme dagen? Of ligt uw focus bij verbetering van de luchtkwaliteit? Bij het kiezen van klimaatbeheersing is het belangrijk te bedenken wat uw wensen zijn. Zo weet u zeker dat u klimaatbeheersing in huis haalt die aansluit bij uw verwachtingen. Als u voor klimaatbeheersing in huis kiest heeft u keuze uit diverse soorten:

   • Airconditioning – Dit is de meest bekende vorm van klimaatbehandeling. Met airconditioning wordt de lucht behandeld om een perfecte temperatuur in een ruimte te krijgen. Het is een ideale oplossing voor een contant klimaat.
   • Luchtbehandeling – Een luchtbehandelingsinstallatie heeft net iets meer mogelijkheden dan airconditioning. Het systeem kan verwarmen, ventileren en de lucht conditioneren. Verder zorgt het ook voor een verbetering van de luchtkwaliteit.
   • Warmtepomp – Een warmtepomp haalt energie uit de bodem, het water of de lucht en zet deze energie om in warmte. Deze warmte wordt vervolgens verplaatst naar de gewenste ruimte.

   Bent u geïnteresseerd in klimaatbeheersing voor uw woning? Laat u gerust adviseren door onze specialisten. Wij helpen u graag bij het vinden van de beste klimaatbeheersing.

   Wat kost klimaatbeheersing?

   De kosten van klimaatbeheersing in huis zijn afhankelijk van het type systeem dat geplaatst wordt. Zo kunt u bij het plaatsen van een warmtepomp subsidies ontvangen. Samen met u kijken wij graag naar de beste systemen voor uw woning en de desbetreffende ruimtes. Heeft u vragen over klimaatbeheersing bij u in huis? Neem dan contact met ons op.

   onze projecten

   Oplossingen in de praktijk

   Liprovit B.V.

   De opdracht Voor een nieuwe fabriek om melkpoeder te maken is koud en warm proces water benodigd. Er moest een oplossing bedacht worden om warm water van ongeveer 80 graden te maken zonder hiervoor aardgas te gebruiken. Onze oplossing PS Koeltechniek heeft hiervoor een op maat gemaakte industriële warmtepomp geleverd van het vooruitstrevende merk Sabroe. Dit […]

   Scholle IPN Europe B.V.

   De opdracht PS Koeltechniek is gevraagd de bestaande waterkoelmachines en de pompinrichting te vervangen. Het gekoelde water wordt gebruikt om matrijzen en de hydrolische olie van de spuitgietmachines te koelen. Onze oplossing De pompinrichting is opgebouwd in een externe machinekamer en de pompen zijn dubbel uitgevoerd om een goede werking te garanderen. De waterkoelmachines zijn geleverd […]

   Rouveen Kaasspecialiteiten

   De opdracht Het plaatsten van een gecombineerde waterkoeler met warmtepomp. Onze oplossing Voor een nagenoeg gasloos en duurzaam productieproces van verschillende kaassoorten is in een nieuw gebouw van kaasfabriek Rouveen Kaasspecialiteiten een gecombineerde warmtepomp met waterkoeler van Sabroe Products Benelux geleverd. Bij dit project, is de combinatie van de warmtepomp en waterkoeler het unieke aan […]

   Wil je meer weten over onze oplossingen?

   Vrijblijvend kennismaken
   Chat openen
   Ben jij die Servicemonteur of Installatiemonteur koudetechniek die ons team in Deventer komt versterken? Stel je vragen of maak een afspraak!