Klimaatbeheersing in huis

Altijd een prettig klimaat in uw woning

Klimaatbeheersing in huis

Klimaatbeheersing in huis is een ideale manier om de ruimtes in uw woning te voorzien van een prettig klimaat. Met klimaatbeheersing heeft u altijd een ideale temperatuur, luchtvochtigheid en een schone lucht; oftewel de perfecte omstandigheden om comfortabel te wonen. Bij PS Koeltechniek beschikken wij over de beste innovatieve systemen die zeker een positieve bijdrage leveren aan het klimaat bij u thuis.

Waarom klimaatbeheersing in huis?

De aanwezigheid van klimaatbeheersing in huis brengt een aantal positieve effecten met zich mee. Het meest merkbare voordeel is de temperatuur, deze is namelijk helemaal zelf naar wens af te stellen. Bij airconditioning en luchtbehandeling wordt de lucht ook nog eens ontvochtigd. Zo heeft u geen last van hoge luchtvochtigheid in huis tijdens die warme zomerdagen. Een voordeel die u niet direct merkt is de verbetering van de luchtkwaliteit en de positieve effecten hiervan op uw gezondheid. Met luchtbehandeling worden namelijk virussen, bacteriën en schimmels onschadelijk gemaakt. Naast airconditioning en luchtbehandeling is ook een warmtepomp mogelijk als klimaatbeheersing in huis. Dit is een duurzame manier voor het verwarmen van uw huis. Uw huis wordt elektrisch verwarmt en er wordt alleen gas gebruikt als dit echt nodig is.

Soorten klimaatbeheersing in huis

Wilt u vooral koelte voor de warme dagen? Of ligt uw focus bij verbetering van de luchtkwaliteit? Bij het kiezen van klimaatbeheersing is het belangrijk te bedenken wat uw wensen zijn. Zo weet u zeker dat u klimaatbeheersing in huis haalt die aansluit bij uw verwachtingen. Als u voor klimaatbeheersing in huis kiest heeft u keuze uit diverse soorten:

  • Airconditioning – Dit is de meest bekende vorm van klimaatbehandeling. Met airconditioning wordt de lucht behandeld om een perfecte temperatuur in een ruimte te krijgen. Het is een ideale oplossing voor een contant klimaat.
  • Luchtbehandeling – Een luchtbehandelingsinstallatie heeft net iets meer mogelijkheden dan airconditioning. Het systeem kan verwarmen, ventileren en de lucht conditioneren. Verder zorgt het ook voor een verbetering van de luchtkwaliteit.
  • Warmtepomp – Een warmtepomp haalt energie uit de bodem, het water of de lucht en zet deze energie om in warmte. Deze warmte wordt vervolgens verplaatst naar de gewenste ruimte.

Bent u geïnteresseerd in klimaatbeheersing voor uw woning? Laat u gerust adviseren door onze specialisten. Wij helpen u graag bij het vinden van de beste klimaatbeheersing.

Wat kost klimaatbeheersing?

De kosten van klimaatbeheersing in huis zijn afhankelijk van het type systeem dat geplaatst wordt. Zo kunt u bij het plaatsen van een warmtepomp subsidies ontvangen. Samen met u kijken wij graag naar de beste systemen voor uw woning en de desbetreffende ruimtes. Heeft u vragen over klimaatbeheersing bij u in huis? Neem dan contact met ons op.

Projecten

Wil je meer weten over onze oplossingen?