Klimaatbeheersing Utrecht

Verwarmen, verkoelen, ontvochtigen of bevochtigen van een ruimte? Ofwel, bent u opzoek naar een geschikte oplossing betreft klimaatbeheersing in Utrecht? PS Koeltechniek beschikt over de juiste kennis en vakkundigheid om u te helpen.

PS Koeltechniek – Klimaatbeheersing

Als wij het hebben over klimaatbeheersing dan hebben wij het over verwarmen, koelen, ontvochtigen of bevochtigen. Het is erg van belang als men kijkt naar de mate van gezondheid van een werk- of woonsituatie. PS Koeltechniek in Deventer is al vanaf 1988 werkzaam op het gebied van klimaatbeheersing en koudetechniek. Wij kunnen met recht zeggen dat wij u op dit gebied vakkundig en betrouwbaar kunnen helpen.

Onze oplossingen (klimaatbeheersing systemen)

Als het gaat om klimaatbeheersing dan zijn er een aantal oplossingen die PS Koeltechniek kan bieden. Wij kijken samen met u naar de juiste oplossing. Zodat u, in de toekomst, een gezonde werk- of woonruimte heeft waarin u zelf altijd zelf het klimaat kan bepalen.

Airconditioning

Airconditioning biedt met name een constant klimaar, comfort en optimaal functioneren van uw personeel. Als het gaat om airconditioning wordt er vooral gekeken naar duurzaamheid, energiebesparing en het mileu. Bij airconditioning staat warmte terugwinning centraal. Dit speelt dan ook de grootste rol bij het ontwerp van een installatie.

Contact

Bent u op zoek naar oplossingen betreft klimaatbeheersing in Utrecht? Dan kan u bij PS Koeltechniek terecht. Wij bieden klimaatbeheersing oplossingen in 

 

Luchtbehandeling

Luchtbehandelinginstallaties bieden een vorm van klimaatbeheersing dat zowel eenvoudig als zeer uitgebreid kan zijn. Luchtbehandeling is vooral energiebesparend, milieuvriendelijk en gezonde frisse lucht in uw leef-en werkruimte.

Warmtepompen

Wamtepompen halen energie uit de bodem, de lucht of het water. Vervolgens wordt deze energie omgezet in warmte en verplaatst naar de gewenste ruimte of locatie. PS Koeltechniek weet de juiste warmtepomp vakkundig te plaatsen. Een aantal voordelen van warmtepompen zijn:

  • Warmtepompen bieden duurzame energie
  • Warmtepompen zijn milieuvriendelijk
  • Het gebruik van warmtepompen kan u voordeel opleveren in de vorm van besparing op uw energienota

 

PS Koeltechniek heeft een oplossingen voor gehele gebouwen, horecapanden, kassen, scholen en kantoren. Daarbij heeft PS Koeltechniek oplossingen voor persoonlijke leefsferen zoals uw woonomgeving. Wilt u graag meer weten?

Projecten

Wil je meer weten over onze oplossingen?