Bel mij terug

  Naam of bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  Direct contact

   Naam of bedrijfsnaam

   E-mailadres

   Telefoon

   Ik wil graag

   Omschrijving

   [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

   Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

   captcha

   Ontvang onze nieuwsbrief

   Klimaatbeheersing Utrecht

   Verwarmen, verkoelen, ontvochtigen of bevochtigen van een ruimte? Ofwel, bent u opzoek naar een geschikte oplossing betreft klimaatbeheersing in Utrecht? PS Koeltechniek beschikt over de juiste kennis en vakkundigheid om u te helpen.

   PS Koeltechniek – Klimaatbeheersing

   Als wij het hebben over klimaatbeheersing dan hebben wij het over verwarmen, koelen, ontvochtigen of bevochtigen. Het is erg van belang als men kijkt naar de mate van gezondheid van een werk- of woonsituatie. PS Koeltechniek in Deventer is al vanaf 1988 werkzaam op het gebied van klimaatbeheersing en koudetechniek. Wij kunnen met recht zeggen dat wij u op dit gebied vakkundig en betrouwbaar kunnen helpen.

   Klimaatbeheersing Utrecht

   Bent u opzoek naar een passende oplossing betreft klimaatbeheersing in Utrecht? PS Koeltechniek is werkzaam in heel Nederland en wij zijn er van overtuigd dat iedere uitdaging een passende oplossing heeft. Wij denken graag met u mee over de manier waarop u uw klimaatbeheersing regelt.

   Onze oplossingen (klimaatbeheersing systemen)

   Als het gaat om klimaatbeheersing dan zijn er een aantal oplossingen die PS Koeltechniek kan bieden. Wij kijken samen met u naar de juiste oplossing. Zodat u, in de toekomst, een gezonde werk- of woonruimte heeft waarin u zelf altijd zelf het klimaat kan bepalen.

   Airconditioning

   Airconditioning biedt met name een constant klimaar, comfort en optimaal functioneren van uw personeel. Als het gaat om airconditioning wordt er vooral gekeken naar duurzaamheid, energiebesparing en het mileu. Bij airconditioning staat warmte terugwinning centraal. Dit speelt dan ook de grootste rol bij het ontwerp van een installatie.

   Luchtbehandeling

   Luchtbehandelinginstallaties bieden een vorm van klimaatbeheersing dat zowel eenvoudig als zeer uitgebreid kan zijn. Luchtbehandeling is vooral energiebesparend, milieuvriendelijk en gezonde frisse lucht in uw leef-en werkruimte.

   Warmtepompen

   Wamtepompen halen energie uit de bodem, de lucht of het water. Vervolgens wordt deze energie omgezet in warmte en verplaatst naar de gewenste ruimte of locatie. PS Koeltechniek weet de juiste warmtepomp vakkundig te plaatsen. Een aantal voordelen van warmtepompen zijn:

   • Warmtepompen bieden duurzame energie
   • Warmtepompen zijn milieuvriendelijk
   • Het gebruik van warmtepompen kan u voordeel opleveren in de vorm van besparing op uw energienota

   Contact

   Bent u op zoek naar oplossingen betreft klimaatbeheersing in Utrecht? Dan kan u bij PS Koeltechniek terecht. Wij bieden klimaatbeheersing oplossingen in heel Nederland en zo dus ook in Utrecht en omgeving.

   PS Koeltechniek heeft een oplossingen voor gehele gebouwen, horecapanden, kassen, scholen en kantoren. Daarbij heeft PS Koeltechniek oplossingen voor persoonlijke leefsferen zoals uw woonomgeving. Wilt u graag meer weten?

   onze projecten

   Oplossingen in de praktijk

   Liprovit B.V.

   De opdracht Voor een nieuwe fabriek om melkpoeder te maken is koud en warm proces water benodigd. Er moest een oplossing bedacht worden om warm water van ongeveer 80 graden te maken zonder hiervoor aardgas te gebruiken. Onze oplossing PS Koeltechniek heeft hiervoor een op maat gemaakte industriële warmtepomp geleverd van het vooruitstrevende merk Sabroe. Dit […]

   Scholle IPN Europe B.V.

   De opdracht PS Koeltechniek is gevraagd de bestaande waterkoelmachines en de pompinrichting te vervangen. Het gekoelde water wordt gebruikt om matrijzen en de hydrolische olie van de spuitgietmachines te koelen. Onze oplossing De pompinrichting is opgebouwd in een externe machinekamer en de pompen zijn dubbel uitgevoerd om een goede werking te garanderen. De waterkoelmachines zijn geleverd […]

   Rouveen Kaasspecialiteiten

   De opdracht Het plaatsten van een gecombineerde waterkoeler met warmtepomp. Onze oplossing Voor een nagenoeg gasloos en duurzaam productieproces van verschillende kaassoorten is in een nieuw gebouw van kaasfabriek Rouveen Kaasspecialiteiten een gecombineerde warmtepomp met waterkoeler van Sabroe Products Benelux geleverd. Bij dit project, is de combinatie van de warmtepomp en waterkoeler het unieke aan […]

   Wil je meer weten over onze oplossingen?

   Vrijblijvend kennismaken
   Chat openen
   Ben jij die Servicemonteur of Installatiemonteur koudetechniek die ons team in Deventer komt versterken? Stel je vragen of maak een afspraak!